tippmix fogadás

Tippmix Fogadás

2511 0

A fogadások egyik típusa a Tippmix. A hetente kétszer kiadott egyetlen szelvény lehetővé teszi, hogy több eseményre fogadjon. Az alábbi cikkben tájékoztatást talál arról, hogyan fogadhat, és mire kell figyelnie.

Fogadási mix szabályok:
Normál fogadás esetén egyszerre legalább 1, de legfeljebb 14 esemény kimenetelére fogadhat. Ha kötésben fogad, akkor az egyes események meghatározott kimeneteleinek szorzóit megszorozzuk. Az így kapott szorzó és a tét szorzata a várható kifizetés.
Egy normál fogadásnál a fogadó csak akkor nyer, ha a tippelt események összes kimenetele helyes. Nyereménye a várható nyeremény, ha a fogadások között nincs törölt esemény.

Kombinált fogadás esetén több eseményre is fogadhat, mint amennyit egy kasszában szeretne megjátszani. Minimum 4, maximum 7 eseményre fogadhat, összesen 8 kombinációban (3/4, 3/5, 3/6, 4/5, 4/6, 5/6, 5/7, 6/7). Az események, amelyekre fogadsz, az egyes lehetséges módokon a döntetlenek száma szerint vannak csoportosítva. Az esélyeket a kötésen belül megszorozzuk. Az így kapott odds az egyes kötésekhez tartozó oddsok összege. A várható nyeremény az eredő esélyek és a tét egységének szorzata.

Hibahatár kombinált fogadások:
3/4, 4/5, 5/6 és 6/7 kombinációs típusok: 1 hibás fogadás,
3/5, 4/6 és 5/7 kombinációk: 2 téves fogadás,
3/6 kombinációk: 3 rossz tét és 3/6 kombináció esetén 3 rossz tét.

Hogyan kell kitölteni a Tippmix szelvényt?
A szelvényen négy oszlopcsoport található. Az első három oszlopcsoport tartalmazza a fogadási ajánlatban szereplő szám(ok)at az esemény(ek)re, amelyre fogadni szeretne, a negyedik oszlopcsoport pedig a fogadni kívánt esemény(ek) kimenetelére vonatkozó fogadást tartalmazza.
Miután a fogadó beírta fogadásait, azokat az oszlopcsoportok alatti számmezőben kell bejelölni:
Normál fogadás esetén az események számát, azaz a fogadott események teljes számát,
kombinált fogadás esetén a kombináció típusát.
A szelvény jobb alsó részén, a „Tét tétenként” táblázatban kell bejelölnie a kiválasztott eseményekre tenni kívánt tét összegét.

Mennyibe kerül egy Tippmix fogadás?
Az egységnyi tét csak 100 Ft egész számú többszöröse lehet.

A Normál fogadás esetén fizetendő összeg:
az egységnyi tét, amely minimum 200 Ft, maximum 100 000 Ft, de a várható nyeremény – a hatályos jogszabályok szerint – akár 400 000 Ft is lehet.
A kombinált fogadás esetén fizetendő összeg:
a kombinált fogadás típusának szorzója x az egységnyi tétre jutó tét.

Az egységnyi tétre jutó minimális tét 100 Ft, az egységnyi tétre jutó maximális tét 100 000 Ft, de a várható nyeremény – a hatályos jogszabályok szerint – nem haladhatja meg a 400 000 Ft-ot egyetlen fogadás során.

Az egyes fogadási események végeredménye, azaz a hivatalos eredmény legkésőbb a fogadási eseményt követő 48 órán belül, de legkésőbb a következő fogadási hét első napján 12 óráig kerül megállapításra. Ezeket az eredményeket az eredmény megállapítását követő 48 órán belül közzéteszik.

 

 

Érdekelhet még

hitel felvétel

Hitel Felvétel

Publikálta - 2022-08-15 0
Mivel vannak olyan helyzetek, amikor nem rendelkezünk elegendő pénzügyi forrással céljaink eléréséhez, kidolgoztuk a kölcsönök koncepcióját. Az elmúlt években maga…
gázszámla csökkentése

gázszámla csökkentés

Publikálta - 2022-07-20 0
Hogyan tudom csökkenteni a gázszámlámat? A gázfelhasználás és természetesen a gáz ára is drámaian megnő télen. Bizonyos megvalósítható lehetőségek kihasználásával…
felismerni a hamis pénzt

Felismerni a hamis pénzt

Publikálta - 2023-09-25 0
Egyes hamisítók egyre bonyolultabb technológiákat alkalmaznak, miközben a bankjegyeket egyre fejlettebb eljárásokkal készítik a hamisítás elkerülése érdekében. Összeállítottunk egy listát…
adó 1%

Adó 1%

Publikálta - 2022-10-28 0
Fontos információ: Az 1% mindenkire vonatkozik, még azokra is, akiknek idén a családi adókedvezmény miatt nincs adófizetési kötelezettségük. A NAV…
27%-os áfa kiszámítása

27% – os áfát kiszámolni

Publikálta - 2023-04-12 0
A jelenlegi 25%-os HÉA-kulcs 2012. január 1-jétől 27%-ra emelkedik a HÉA-törvény módosítása miatt. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan kell meghatározni…