Videa Letöltés

Videa Letöltés

5655 0

Hogyan kell Videa videót letölteni?

Ezek mellett, ahogy a világ legnagyobb videómegosztó oldalán, úgyhogy a második legnagyobb magyarországi videómegosztón, a videa.hu-n is rengeteg videót fedezhetsz fel. Itt rengeteg fantasztikus videót, teljes filmeket, zenei videókat és filmtrailereket találsz.

Az ebben a bejegyzésben szereplő információkból megtudhatja, hogyan tölthet le filmeket a Vimeo weboldaláról a lehető legegyszerűbben.

  1. Miután megtaláltad a Videa.hu oldalon azt a filmet, amit le szeretnél tölteni, másold ki a videó mellett megjelenő url címet.
  2. Indítsa el ezt a weboldalt a videók letöltéséhez.
  3. Illessze be a videó videólinkjét a weboldalon fent lévő területre, amelynek az előbb kimásolt URL-nek kell lennie.
  4. Ezután megjelenik a videó, és egy jobb minőségű változatot kínáló letöltés gomb is megjelenik. Ezen a ponton lényeges, hogy ne kattintson a letöltési linkre, mint általában, hanem használja a jobb egérgombot, és válassza ki a fájl más néven történő mentésének lehetőségét. Ha véletlenül rákattintottál, a videó lejátszása elindul, de letöltheted erről az oldalról is. Ehhez navigáljon a böngésző Fájl menüjébe, és válassza ki az oldal mentésének lehetőségét.

Tippek:

A weboldalt asztali számítógépen és mobiltelefonon is használhatja, azonban az Apple iOS operációs rendszert futtató készülékek esetében a tartalom letöltése nem engedélyezett. Ezzel a megközelítéssel nincs szükség alkalmazások telepítésére vagy böngésző-kiegészítők letöltésére, mindössze a ctrl+c és a ctrl+v billentyűkombinációkat kell használnunk, és mindezt az stb.hu weboldal segítségével tehetjük meg.

Review Overview
  • Design
  • Speed
  • Usability
  • Creativity
3.9

Érdekelhet még

SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.
Facebook fiók létrehozása

Facebook fiók létrehozása

7.75/10
Publikálta - 2022-07-19 0
Milyen lépések szükségesek egy Facebook-fiók létrehozásához? Facebook fiók egyszerű létrehozása: Látogasson el a facebook.com oldalra, és ott válassza az Új…
gmail jelszó

Gmail Jelszó Megváltoztatása

Publikálta - 2022-08-27 0
Új jelszó kérése: – Aktiválja a Google-fiókját. Lehetséges, hogy be kell jelentkeznie, mielőtt folytathatná. – A “Biztonság” menüben kattintson a…
betűtípus választása

Betűtípus Választása

Publikálta - 2022-08-28 0
Gondolja újra, ha eddig azt feltételezte, hogy csak a grafikai szakemberek tudják értékelni a különböző betűtípusokat. Akár egy ajándékba szánt…
billentyűzet tisztítása

Billentyűzet tisztítása

Publikálta - 2022-07-23 0
  Hogyan tartsd tisztán a számítógép billentyűzetét? Ezek a mutatók segítenek megszabadulni a billentyűzeten felgyülemlett szennyeződésektől. Ezek a váz gyors…