online bankkártyával fizetni

Online bankkártyával fizetni

Publikálva: at 10:45
244 0

A bankkártyával történő internetes vásárlások gyorsan és egyszerűen végrehajthatóak. Íme a bankkártyás online vásárláshoz szükséges útmutatás.

  • Válaszd ki azt a terméket/szolgáltatást amit meg szeretnél venni az interneten. Lépj fel arra a weboldalra, ahol meg szeretnéd vásárolni az árut vagy a szolgáltatást, és helyezd azt a kosaradba vagy a fizetési oldalra.
  • Válaszd ki a fizetési módot.  Kattints a „Fizetés” vagy „Tovább a pénztárhoz” gombra, és válaszd a bankkártyás fizetést a fizetési módok közül.
  • Add meg a bankkártya adataidat. Írd be a bankkártya számát, a lejárati dátumát, és a CVV kódot (a kártya hátulján található 3 vagy 4 számjegyű kód). Néhány rendszer további információkat is kérhet, például a számlázási címedet, és a nevedet ami a bankkártyához tartozik.
  • Ellenőrizd a tranzakció részleteit. Győződj meg arról, hogy a termékek, a mennyiség, az ár és a szállítási információ is megfelel.
  • Indítsd el a fizetési folyamatot. Kattints a „Fizetés” vagy „Rendelés elküldése” gombra. Ebben a szakaszban néhány weboldal extra biztonsági lépést is kérhet, például egy SMS-ben küldött kód megadását, vagy egy banki alkalmazásban a tranzakció jóváhagyását.
  • Várd meg a megerősítést. A fizetés után a weboldalnak meg kell erősítenie a tranzakciót, és e-mailben vagy a weboldalon keresztül meg kell küldenie a vásárlás megerősítését. Amíg ez nem történik meg, semmiképpen ne zárd be a böngésző ablakát.

Érdekelhet még

motivációs levél írása

Motivációs Levél Írása

Publikálta - 2022-07-25 0
5 hasznos tanács az ideális motivációs levél megírásához A reklámban, marketingben és médiában dolgozó szakemberek tisztában vannak azzal, hogy egy…
gázszámla csökkentése

gázszámla csökkentés

Publikálta - 2022-07-20 0
Hogyan tudom csökkenteni a gázszámlámat? A gázfelhasználás és természetesen a gáz ára is drámaian megnő télen. Bizonyos megvalósítható lehetőségek kihasználásával…
Youtube videó letöltés

Youtube videó letöltés

Publikálta - 2022-07-18 0
Hogyan tölthetsz le zenéket  a YouTube-ról, könnyen követhető lépésekre bontva. Készítsen másolatot a letölteni kívánt YouTube-videó weboldalcíméről (URL). Kattintson a…