infralámpa használata

Infralámpa használata

470 0

Bizonyított, hogy az infravörös lámpának való kitettség pozitív hatással van a szervezet működésére, segít megőrizni az egészséget, és számos betegség hatékony kezelési módja. A mai társadalomban a magas gyógyszerköltségek következtében még a kisebb betegségek, például a nátha esetén is egyre inkább nélkülözhetetlenné válnak minden otthonban a vény nélkül kapható gyógymódok. Mivel felhasználóbarátok, kockázatmentesek és nem okoznak káros hatásokat, az infralámpák alkalmasak arra, hogy egy háztartásban mindenütt alkalmazzák őket.

Lépések:

 • Az infravörös fény használatát fokozatosan kezd el! Naponta egyre hosszabb ideig használd, először 3-5 percig, majd 5-10 percig, végül 10-15 percig.
 • Amikor felviszed az arcodra, ügyelj arra, hogy csukva tartsd a szemed, és legfeljebb 15 percig használd egyhuzamban, úgy mozgasd egyik oldalról a másikra, hogy közben 20 centiméteres távolságot tartasz körbe-körbe! A gyártó által megadott ajánlások szerint a különböző infravörös lámpák használatakor az arctól való ajánlott távolság változhat.
 • A lámpa használata közben naponta legfeljebb háromszor, összesen 15 percig használd úgy, hogy takard el a szemedet.
 • Miután használtad,  győződj meg róla, hogy az érintett testrész le van fedve, és hagyd fokozatosan lehűlni; így a kezelés sikeresebb lesz, mintha egyszerre történne.
 • Közvetlenül vidd fel a fájdalmas területre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd be, hogy fokozd a helyi véráramlást, miközben felmelegíted az érintett területet.
 • Hogyan kell alkalmazni az infravörös fényt a különböző izomcsoportoknál?
  Izomfájdalom: az infravörös sugarak hője segíthet enyhíteni a kisebb fájdalmakat, húzódásokat és izomgörcsöket.
  Nyaki fájdalom: Használjuk az infralámpát koponyaalaptól a gerinc mentén lefelé, annak mindkét oldalán!
  Vállízület: az infravörös sugarak hője segít enyhíteni a feszültséget azáltal, hogy a hangsúlyt a nyak vonaláról a vállakra helyezed át.
  Karok: A csuklótól kezdve a vállig, beleértve a könyököt is a kar belső és külső oldalán, lassan haladj felfelé a karon.
  Lábak és lábfej: A lábfej elejétől felfelé haladva a lábon használjuk az infralámpát!
  Könyök- és térdízület: lassú, körkörös mozdulatokkal kezeld a könyök és térd fájdalmas területeit!

 

Érdekelhet még

csomag feladás

Csomag feladás belföldön

Publikálta - 2022-10-10 0
A Magyar Posta az a szolgáltatás, amelyet akkor kell igénybe vennie, ha Magyarországon belül szeretne csomagot feladni. Lépések: Csomagold be…
jácint

Jácint gondozása

Publikálta - 2022-09-14 0
A kerti jácint (Hyacinthus orientalis), az egyik legkedveltebb évelő hagymás növény, valójában Délnyugat-Ázsiában, Libanonban, sőt Törökország és Szíria egyes régióiban…
adventi koszorú készítése

Adventi koszorú készítése

Publikálta - 2022-07-24 0
  Végig vezetünk az adventi koszorú készítésének folyamatán, hogy elkészíthesd a saját egyszerű és gyors adventi dekorációdat. Jó helyre érkeztél,…
rizsfőző használata

Rizsfőző használata

Publikálta - 2023-01-10 0
Bár mindenkinek megvan a saját módszere, amire esküszik a tökéletesen főtt rizs elkészítéséhez, egy rizsfőző sokkal egyszerűbbé teheti a folyamatot,…

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük