Elittárs adatlap

Figyelemfelkeltő Elittárs adatlap

523 0

Azért jutottál el idáig, mert regisztráltál a Társoldalra, és átnézted a Partnerjelöltek profiljait. De hogyan tudod profilodat kiemelni a tömegből? Elég egy olyan profil, amely felhívja magára a figyelmet.

A jól elkészített profil elengedhetetlen a sikeres online társkereséshez. Szánj egy kis időt arra, dőlj hátra laptopod vagy mobilkészüléked mellett, és készíts egy meggyőző profilt.

 • A profilképek fontosak az online társkeresésben, mert az emberek úgy akarják érezni, hogy már azelőtt megismernek, mielőtt találkoznának veled. A potenciális partnerek kíváncsiak arra, hogy ki vagy, de nem avathatod be őket a titokba, ha nem mutatod meg az arcodat. Ne feltételezd, hogy ez azt jelenti, hogy sekélyesek. Természetes, hogy azok felé vonzódunk, akikből sugárzik a hitelesség és az őszinteség. Ne szégyeld megosztani a képedet, ha erre kérnek.
 • A pozitív gondolkodásmód a társkereső profil elkészítésekor kulcsfontosságú. A pozitív profil az, amely teljes egészében ki van töltve, üres részek vagy egyszavas válaszok nélkül. Ne foglalkozz az online társkereső profiloddal, amíg nem tudsz rá megfelelő időt szánni. Ha megmutatod szenvedélyeidet és érdeklődési köreidet, az nagyszerű módja annak, hogy profilod kitűnjön.
 • Az igazi önkifejezés a sikeres online társkereső profil kulcsa. Elvégre az online társkeresés célja, hogy végre találkozhass azzal a személlyel, akivel összejössz. A társkereső profilodban ki kell emelned az egyéniségedet. Nagy a kísértés, hogy egy-két hazugságot is elárulj a profilodon, de állj ellen a késztetésnek! Semmi jó nem származik belőle. Hagyd, hogy a potenciális partnerek megismerjék az igazi énedet. Van némi igazság abban a mondásban, hogy az őszinteség a legjobb politika.
 • Érvényesítés: egy nemrégiben végzett felmérés szerint a szintaxis és a helyesírás hibái a leggyakoribb okok, amiért az Elittárs tagjai nem találnak tetszetősnek egy űrlapot. Nyugodtan használj helyesírás-ellenőrzőt, vagy akár kérj meg egy barátot vagy családtagot, hogy ellenőrizze a profilodat. Azt is megtudtuk, hogy a válaszadók nem szeretik a rövidítéseket. Ha a megfelelő figyelmet szeretnéd felhívni magadra, akkor időt kell szánnod arra, hogy megfelelően szerkeszd a profilodat.
 • Tartsd frissen a profilodat új és izgalmas információkkal; ez egy másik nagyszerű tanács az online társkereső oldalhoz. Adj hozzá egy érdekes utazást, amelyen részt vettél, vagy egy szórakoztató hobbit, amelyet kipróbáltál, és amelyet igazán élveztél, ha növelni akarod az esélyeidet, hogy olyan házastársat találj, aki osztozik az érdeklődési körödben.

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekelhet még

SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.
böngészési előzmények törlése

Böngészési előzmények törlése

Publikálta - 2022-09-20 0
Törölje a böngésző előzményeit, ha nem szeretné, hogy a számítógépét használó többi felhasználó lássa az Ön által meglátogatott webhelyeket. Jelentkezzen…
A gmailen hirdetni

A Gmailen hirdetni

Publikálta - 2023-09-14 0
A Gmail-hirdetések többféle formátumban jelennek meg. Mivel azonban a Gmail a Google tulajdonoa, a Google AdWords Display Hálózat hirdetései megjelenhetnek…
iwiw profil törlése

Iwiw profil törlése

Publikálta - 2023-01-04 0
Szándékodban áll megszüntetned az iWiW használatát? Néhány kattintással törölheted profilod, ha úgy döntesz, hogy nem kívánsz többé tagja lenni ennek…
ip cím

Honlap IP cím

Publikálta - 2023-01-21 0
Miben segít egy online célállomás IP-címének ismerete? Egy weboldal IP-címe nem csak a tárhelyszolgáltatót árulja el, hanem azt is, hogy…