Elittárs adatlap

Figyelemfelkeltő Elittárs adatlap

Publikálva: at 09:26
161 0

Azért jutottál el idáig, mert regisztráltál a Társoldalra, és átnézted a Partnerjelöltek profiljait. De hogyan tudod profilodat kiemelni a tömegből? Elég egy olyan profil, amely felhívja magára a figyelmet.

A jól elkészített profil elengedhetetlen a sikeres online társkereséshez. Szánj egy kis időt arra, dőlj hátra laptopod vagy mobilkészüléked mellett, és készíts egy meggyőző profilt.

 • A profilképek fontosak az online társkeresésben, mert az emberek úgy akarják érezni, hogy már azelőtt megismernek, mielőtt találkoznának veled. A potenciális partnerek kíváncsiak arra, hogy ki vagy, de nem avathatod be őket a titokba, ha nem mutatod meg az arcodat. Ne feltételezd, hogy ez azt jelenti, hogy sekélyesek. Természetes, hogy azok felé vonzódunk, akikből sugárzik a hitelesség és az őszinteség. Ne szégyeld megosztani a képedet, ha erre kérnek.
 • A pozitív gondolkodásmód a társkereső profil elkészítésekor kulcsfontosságú. A pozitív profil az, amely teljes egészében ki van töltve, üres részek vagy egyszavas válaszok nélkül. Ne foglalkozz az online társkereső profiloddal, amíg nem tudsz rá megfelelő időt szánni. Ha megmutatod szenvedélyeidet és érdeklődési köreidet, az nagyszerű módja annak, hogy profilod kitűnjön.
 • Az igazi önkifejezés a sikeres online társkereső profil kulcsa. Elvégre az online társkeresés célja, hogy végre találkozhass azzal a személlyel, akivel összejössz. A társkereső profilodban ki kell emelned az egyéniségedet. Nagy a kísértés, hogy egy-két hazugságot is elárulj a profilodon, de állj ellen a késztetésnek! Semmi jó nem származik belőle. Hagyd, hogy a potenciális partnerek megismerjék az igazi énedet. Van némi igazság abban a mondásban, hogy az őszinteség a legjobb politika.
 • Érvényesítés: egy nemrégiben végzett felmérés szerint a szintaxis és a helyesírás hibái a leggyakoribb okok, amiért az Elittárs tagjai nem találnak tetszetősnek egy űrlapot. Nyugodtan használj helyesírás-ellenőrzőt, vagy akár kérj meg egy barátot vagy családtagot, hogy ellenőrizze a profilodat. Azt is megtudtuk, hogy a válaszadók nem szeretik a rövidítéseket. Ha a megfelelő figyelmet szeretnéd felhívni magadra, akkor időt kell szánnod arra, hogy megfelelően szerkeszd a profilodat.
 • Tartsd frissen a profilodat új és izgalmas információkkal; ez egy másik nagyszerű tanács az online társkereső oldalhoz. Adj hozzá egy érdekes utazást, amelyen részt vettél, vagy egy szórakoztató hobbit, amelyet kipróbáltál, és amelyet igazán élveztél, ha növelni akarod az esélyeidet, hogy olyan házastársat találj, aki osztozik az érdeklődési körödben.

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekelhet még

billentyűzet tisztítása

Billentyűzet tisztítása

Publikálta - 2022-07-23 0
  Hogyan tartsd tisztán a számítógép billentyűzetét? Ezek a mutatók segítenek megszabadulni a billentyűzeten felgyülemlett szennyeződésektől. Ezek a váz gyors…
banki átutalás

Banki átutalás

Publikálta - 2023-04-02 0
Nap mint nap emberek milliói használják okostelefonjukat világszerte arra, hogy néhány érintéssel banki átutalásokat teljesítsenek. Már régen elmúltak azok az…
Használt autó adatai

Gépjármű lekérdezés

Publikálta - 2022-07-17 0
A használt autók sok potenciális vásárlója kételkedik a meghirdetett adatok, például a megadott futásteljesítmény valódiságában. Szerencsére csak néhány egérkattintással megnézheti,…
böngészési előzmények törlése

Böngészési előzmények törlése

Publikálta - 2022-09-20 0
Törölje a böngésző előzményeit, ha nem szeretné, hogy a számítógépét használó többi felhasználó lássa az Ön által meglátogatott webhelyeket. Jelentkezzen…

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük