google cégem regisztráció

Google cégembe regisztrálni

563 0

A Google Cégem használata nem kerül semmibe. Mint látható, a Google már most is igyekszik segíteni a látogatókat a tartózkodási helyük alapján. A Google Cégem oldal megléte nemcsak az organikus keresési eredményekben növeli a vállalat láthatóságát, hanem a Google Térkép és a Google+ helyi keresési eredményekben is.

  • A keresőbe írd be, hogy „Google Cégem” itt megfogod találni a linket amin keresztül tudsz majd regisztrálni.  A jobb felső sarokban lesz a „kezdés ” gomb , erre kattints rá.
  • A bal oldalon töltheted ki az adatokat. Figyelj, hogy minden adat pontos legyen, majd ellenőrizni fogják. A cím a tényleges cím és nem a honlap címe, vagy X és Y utca sarka. Ellenőrzés után kattints a folytatás gombra.
  • Cég címe és telefonszáma ellenőrzése. Amennyiben jók az adatok a jelölőnégyzetbe van  egy pipa és kattints a folytatásra, ahol a levelezési címet kell leellenőrizni.
  • Levelezési cím ellenőrzése.  Ha itt is minden adatot helyesnek találsz akkor küld el a levelet. Ekkor kezdődik el  a hitesítési eljárás a Google részéről.
  • Aktiválási kód. Az azonosítás után ( ami körülbelül 2 hét lesz) A Google postai úton megküldi a megadott címre az aktiválási kódot. Ezt a kódot kell beírni a saját Google Cégem felületén és ekkor válik élessé, hitelessé Google Cégem oldalad.

Érdekelhet még

SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.
ügyvédet választani

Ügyvédet választani

Publikálta - 2023-09-06 0
Sok embernek fogalma sincs, miért van szükségük ügyvédre. Ráadásul nem tudják, hogyan válasszák ki a megfelelő ügyvédet az ügyükhöz. Ez…
árpa kezelése

Árpa kezelése

Publikálta - 2022-10-22 0
Először is, mi az árpa? Az árpa egy kis gyulladásos tályog, amelyet a szemhéj bélésében lévő, Meibom-olajat termelő mirigyek bakteriális…
Facebook fiók létrehozása

Facebook fiók létrehozása

7.75/10
Publikálta - 2022-07-19 0
Milyen lépések szükségesek egy Facebook-fiók létrehozásához? Facebook fiók egyszerű létrehozása: Látogasson el a facebook.com oldalra, és ott válassza az Új…