eljegyzési gyűrű kiválasztása

Eljegyzési gyűrű kiválasztása

370 0

HOGYAN VÁLASSZUK KI AZ ELJEGYZÉSI GYŰRŰ FOGLALATÁT

Amikor eljegyzési gyűrűt szeretne vásárolni leendő feleségének, az egyik legfontosabb döntés, amit meg kell hoznia, az az, hogy milyen foglalatú legyen a gyűrű. A foglalat végső soron szerepet fog játszani annak meghatározásában, hogy milyen gyémántot vásárol a gyűrűhöz, emellett azt is meghatározza, hogy a gyűrű hogyan fog kinézni vizuálisan. Íme egy útmutató az eljegyzési gyűrű foglalatának kiválasztásához, amely segít Önnek abban, hogy az egymás iránti halhatatlan szerelmének egyedien egyéni megjelenítését hozza létre.

Mi is pontosan az eljegyzési gyűrű foglalata?

A folyamatot, amelynek során a drágaköveket nemesfémből készült szalagokba szerelik, vagy „foglalják”, „foglalatnak” nevezik. Az eljegyzési gyűrű foglalata felhívja a figyelmet a gyémánt vonzerejére, miközben a gyűrűt viselő személyről is közvetít valamit. A stílus egy olyan kifejezés, amely azt az átfogó vizuális hatást írja le, amelyet a foglalat gyakorol a dizájnra, függetlenül attól, hogy glória, szoliter vagy háromköves.

Melyek az eljegyzési gyűrűkhöz választható foglalatok?

Az eljegyzési gyűrű foglalata jelentős hatással lehet a gyűrű általános személyiségére és megjelenésére, és ez a döntés az, ahol minden kezdődik. Egyes foglalatok visszafogottak, légiesek és elegánsak, így tökéletesen megfelelnek azoknak a nőknek, akik értékelik a komplikálatlan és időtálló szépséget. Egyes gyűrűk díszesebbek és figyelemfelkeltőbbek, mint mások, glória vagy pavé gyémántokkal, valamint gravírozásokkal, amelyek hozzájárulnak a gyűrű általános vonzerejéhez. Mások a hosszú élettartamot szem előtt tartva készültek, így ideálisak a mozgalmas, aktív életmódot folytató nők számára, különösen azok számára, akik szeretnek a szabadban lenni, vagy akik kézzel dolgoznak.

Mivel John Atencio egyszerre tapasztalt ékszerész és képzett művész, minden egyes eljegyzési gyűrű tervezésénél és kivitelezésénél új nézőpontot képvisel. Ez biztosítja, hogy a gyűrű tökéletesen illeszkedjen minden egyes kőhöz. Hasznos, ha alapvetően ismerjük a különböző gyűrűbeállításokat, hogy jobban megértsük ezt az egyedi megközelítést.

Mivel a gyémánt övét a dörzsölt foglalatokban fémbe burkolják, az ilyen ékszerek különösen alkalmasak a „strapabíró” vagy aktív életmódot folytató nők számára.

A lünetta foglalatok kiválóan elfedik a zárványokat és a kövek egyéb hibáit, emellett jobban védik magukat és a köveket is. Hátránya, hogy a gyémánt kevésbé csillogónak és kisebbnek tűnhet, mint amekkora valójában. A probléma azonban orvosolható a gyémánt magasabbra helyezésével a szalagban.

A rendelkezésre álló lehetőségekbe mélyebben is belemerülhet, ha leszűkítette a dolgokat a keret és a tüske általános esztétikájára, miután eldöntötte, hogy melyiket részesíti előnyben. Ez jelentheti egy szoliter gyűrű kiválasztását, amely visszafogott, de klasszikus, vagy egy Tiffany foglalatot, amely hat fogóval rendelkezik és „lebegő” hatásáról ismert. Lehet, hogy beleszeret egy katedrális foglalatba, amelynek fém ívei, egy háromköves foglalatba, amely több gyémántot tartalmaz, vagy egy osztott szárú foglalatba, amely negatív teret tartalmaz a gyémánt mellett, lehetővé téve egy finom sziluettet, amely még mindig a hagyományos kialakításra emlékeztet.

A foglalatot minden esetben a gyémánthoz, valamint annak a személynek a sajátos ízléséhez kell igazítani, akivel hamarosan eljegyzik. Mivel nagyon sokféle lehetőség áll rendelkezésre, hasznos lehet, ha tapasztalt ékszeripari szakértők tanácsát kéri, akik értik a megfelelő foglalat kiválasztásának összetettségét, amely kiegészíti az Ön gyémántválasztékát, és a megfelelő okok miatt felkelti a figyelmet. Tekintettel arra, hogy olyan sok lehetőség áll rendelkezésre, hasznos lehet tapasztalt ékszeripari szakértők tanácsát kérni.

Mivel ez a legegyszerűbb módszer, a máshol általánosan elterjedt gyűrűbeállítások többsége lehetővé teszi, hogy a követ egyszerűen csak beleejtse a foglalatba, tekintet nélkül annak méretarányára. A John Atencio által értékesített minden egyes eljegyzési gyűrű kézzel készült, hogy egy művészi szerelmi történet legyen, amelyet úgy terveztek, hogy észrevegyék. Minden egy teljesen eredeti és kézzel vázolt dizájnnal kezdődik, és egy hibátlan műalkotásban csúcsosodik ki.

Lehetséges, hogy már kezdi látni, hogy a megfelelő ékszerész kiválasztása jelentős összetevője a gyűrű megfelelő beállításának kiválasztása.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes foglalatot a gyémántgyűrűhöz?

Ha azt szeretné, hogy eljegyzési gyűrűje gyönyörű és kiegyensúlyozott legyen, akkor olyan foglalatot kell választania, amely figyelembe veszi a benne lévő gyémánt karátsúlyát. Ha a foglalat mérete, szélessége vagy vastagsága a gyémánthoz képest túlzott, a foglalat dominálni fogja a drágakövet, és azt a benyomást kelti, hogy a gyémánt aránytalanul kisebb, mint amekkora valójában.

 

Érdekelhet még

Apák napja

Apák napja

Publikálta - 2022-07-19 0
Hogyan ünnepelhetjük apukánkat apák napján? Június harmadik vasárnapján minden évben összegyűlnek az emberek, hogy apák napján tisztelegjenek apukájuk előtt. Ezen…
szabadságok kiszámolása

Szabadság kiszámolása

Publikálta - 2023-04-22 0
A törvény különböző szempontok figyelembevételével határozza meg a szabadságok ütemezését. Az alapszabadság és a pótszabadság összeadódik, és így kapjuk meg…
Skype letöltés

Skype Letöltés

Publikálta - 2022-07-22 0
A Skype használatának részletes bemutatása A Skype lehetővé teszi, hogy kapcsolatot tartson fenn a távol élő szeretteivel. Rendszeresen beszél telefonon…
egyszeri-anyasagi-tamogatas

Anyasági támogatás igénylése

Publikálta - 2022-12-29 0
Hová mehetek, és mit kell tennem ahhoz, hogy megkapjam az anyasági ellátást? Az igénylőlapokat személyesen a családtámogatási kifizetőhelyen lehet benyújtani,…
babát öltöztetni

Babát öltöztetni

Publikálta - 2023-07-14 0
A babák felöltöztetése néha nehéz lehet, különösen, ha ez az első gyermeked. Íme egy egyszerű, lépésről-lépésre követhető útmutató, hogy gyermekednek…