torrent alkalmazása

Hogyan lehet biztonságosan torrentezni

1. módszer: Szerezzen be engedélyezett torrenteket jó hírű webhelyekről.
A torrentoldalakról torrentfájlokat tölthet le. De ne feledje, hogy nem minden torrentoldal ígéri, hogy csak legális anyagokat tartalmaz. Előfordulhat, hogy nincsenek tisztában a tartalom jogszerűségével. Olyan webhelyről tölthet le torrentfájlokat, amely garantálja a jogszerű tartalom biztonságát.

Íme néhány olyan webhely, amely garantálja, hogy csak legális tartalmak vannak. Látogasson el valamelyikre, és ellenőrizze, hogy megkapja-e a kívánt torrentfájlokat.

Ez a stratégia nem fog működni az Ön számára, ha ezeken a webhelyeken nincsenek meg a szükséges torrent fájlok. Alkalmazhatja a 2. technikát.

2. módszer: A torrentek biztonságos letöltéséhez használjon VPN-t.
A virtuális magánhálózat rövidítése VPN. Annak érdekében, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helyről csatlakozna a hálózathoz, VPN-t használhat az IP-címe elrejtésére. A valódi IP-címe nem lesz látható mások számára, ha VPN-t használ a torrenthálózathoz való hozzáféréshez. Ily módon, ha véletlenül illegális anyagokat tölt le, nem bukik le. Ezáltal a torrentfájlok letöltése biztonságos lesz.

A VPN titkosítani is tudja az adatait, hogy a hackerek és kémek ne tudják ellopni azokat. Annak érdekében, hogy a hackerek és kémek ne tudják követni az IP-címét, azt elrejti. Ezzel biztonságban maradhat.

Számos VPN áll rendelkezésre. Léteznek ingyenes és fizetős lehetőségek is. Tekintettel arra, hogy az ingyenes VPN-ek nem tudják garantálni a biztonságot és az adatvédelmet, azt javasoljuk, hogy kereskedelmi VPN-szolgáltatásokat használjon. A NordVPN-t javasoljuk, ha nem biztos benne, hogy melyik VPN-nek higgyen.

A világ egyik legkedveltebb VPN szolgáltatása, a NordVPN megfizethető és kiváló teljesítményt nyújt. Megbízható kapcsolatot és éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot kínál. Több mint 5000 szerverhez kínál hozzáférést a fogyasztóknak. Ha nem elégedett az áruval, a 30 napos pénzvisszafizetési garanciaidőszakon belül teljes visszatérítést kérhet.

Tartsa be az alábbi utasításokat a NordVPN használatához a torrent fájlok letöltéséhez:

1) Telepítse a NordVPN-t a számítógépére (75%-ot takaríthat meg, ha azonnal megrendeli).

A NordVPN ingyenes letöltésével 75%-os kedvezményt kaphat. 2) Indítsa el a NordVPN-t, majd használja azt.

3) Válassza ki azt a nemzetet, amelyhez csatlakozni szeretne, amikor egy szerverhez csatlakozik.

Harmadik lehetőségként használjon vírusirtó alkalmazást
A torrent fájlok letöltésekor ajánlott egy vírusirtó alkalmazás használata. Egyes torrentfájlok vírusokat tartalmazhatnak, ahogy azt már elmagyaráztuk. A vírus egy vírusirtó alkalmazás segítségével megtalálható és eltávolítható. Ellenőrizze, hogy a számítógépére telepített vírusirtó szoftverek be vannak-e kapcsolva. Most telepíthet egyet a számítógépére, ha korábban még nem tette.

Ha nem biztos abban, hogy melyik vírusirtó programot használja, javasoljuk az AVG Antivirus Free használatát, mivel ez egy hatékony vírusirtó program, amely megkönnyíti a vírusoktól való megszabadulást.

Egyszerűen tartsa be a következő eljárásokat az AVG Antivirus Free felhasználásához, hogy megszabaduljon a vírustól:

1) Szerezze be az AVG Antivirus Free programot, és telepítse a számítógépére.

2) A számítógépen lévő vírus megtalálásához töltse le és telepítse az AVG Antivirus Free programot, és válassza a VIRUSOK Vizsgálata opciót. A vírus megtalálása után azonnal meg fog szűnni.

3) Állítsa be, hogy indításkor elinduljon.

 

kép forrása: https://cdn.funinformatique.com/wp-content/uploads/2018/02/17174006/torrent-legal.jpg

 

Érdekelhet még

SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.
viber

Viber letöltés

Publikálta - 2022-09-11 0
Egyre nagyobb szükség van a különböző online csevegőprogramokra, és ez a cikk elmagyarázza, hogyan töltheti le gyorsan és egyszerűen a…
pinterest fotófeltöltés

Pinterest Fotófeltöltés

Publikálta - 2022-08-08 0
A Pinterest nagyszerű hely a képek megosztására. Öt perc időddel leírom, mit értek a “bátorság” szó alatt. Fotófeltöltés okostelefonról és…
betűtípus választása

Betűtípus Választása

Publikálta - 2022-08-28 0
Gondolja újra, ha eddig azt feltételezte, hogy csak a grafikai szakemberek tudják értékelni a különböző betűtípusokat. Akár egy ajándékba szánt…
ragasztópisztoly

Ragasztópisztoly használata

Publikálta - 2022-11-24 0
TIPP 1: A ragasztópisztoly előkészítése: Használat előtt mindig győződj meg arról, hogy a ragasztópisztoly jó állapotban van, és szükség esetén…

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük