torrent alkalmazása

Hogyan lehet biztonságosan torrentezni

1. módszer: Szerezzen be engedélyezett torrenteket jó hírű webhelyekről.
A torrentoldalakról torrentfájlokat tölthet le. De ne feledje, hogy nem minden torrentoldal ígéri, hogy csak legális anyagokat tartalmaz. Előfordulhat, hogy nincsenek tisztában a tartalom jogszerűségével. Olyan webhelyről tölthet le torrentfájlokat, amely garantálja a jogszerű tartalom biztonságát.

Íme néhány olyan webhely, amely garantálja, hogy csak legális tartalmak vannak. Látogasson el valamelyikre, és ellenőrizze, hogy megkapja-e a kívánt torrentfájlokat.

Ez a stratégia nem fog működni az Ön számára, ha ezeken a webhelyeken nincsenek meg a szükséges torrent fájlok. Alkalmazhatja a 2. technikát.

2. módszer: A torrentek biztonságos letöltéséhez használjon VPN-t.
A virtuális magánhálózat rövidítése VPN. Annak érdekében, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helyről csatlakozna a hálózathoz, VPN-t használhat az IP-címe elrejtésére. A valódi IP-címe nem lesz látható mások számára, ha VPN-t használ a torrenthálózathoz való hozzáféréshez. Ily módon, ha véletlenül illegális anyagokat tölt le, nem bukik le. Ezáltal a torrentfájlok letöltése biztonságos lesz.

A VPN titkosítani is tudja az adatait, hogy a hackerek és kémek ne tudják ellopni azokat. Annak érdekében, hogy a hackerek és kémek ne tudják követni az IP-címét, azt elrejti. Ezzel biztonságban maradhat.

Számos VPN áll rendelkezésre. Léteznek ingyenes és fizetős lehetőségek is. Tekintettel arra, hogy az ingyenes VPN-ek nem tudják garantálni a biztonságot és az adatvédelmet, azt javasoljuk, hogy kereskedelmi VPN-szolgáltatásokat használjon. A NordVPN-t javasoljuk, ha nem biztos benne, hogy melyik VPN-nek higgyen.

A világ egyik legkedveltebb VPN szolgáltatása, a NordVPN megfizethető és kiváló teljesítményt nyújt. Megbízható kapcsolatot és éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot kínál. Több mint 5000 szerverhez kínál hozzáférést a fogyasztóknak. Ha nem elégedett az áruval, a 30 napos pénzvisszafizetési garanciaidőszakon belül teljes visszatérítést kérhet.

Tartsa be az alábbi utasításokat a NordVPN használatához a torrent fájlok letöltéséhez:

1) Telepítse a NordVPN-t a számítógépére (75%-ot takaríthat meg, ha azonnal megrendeli).

A NordVPN ingyenes letöltésével 75%-os kedvezményt kaphat. 2) Indítsa el a NordVPN-t, majd használja azt.

3) Válassza ki azt a nemzetet, amelyhez csatlakozni szeretne, amikor egy szerverhez csatlakozik.

Harmadik lehetőségként használjon vírusirtó alkalmazást
A torrent fájlok letöltésekor ajánlott egy vírusirtó alkalmazás használata. Egyes torrentfájlok vírusokat tartalmazhatnak, ahogy azt már elmagyaráztuk. A vírus egy vírusirtó alkalmazás segítségével megtalálható és eltávolítható. Ellenőrizze, hogy a számítógépére telepített vírusirtó szoftverek be vannak-e kapcsolva. Most telepíthet egyet a számítógépére, ha korábban még nem tette.

Ha nem biztos abban, hogy melyik vírusirtó programot használja, javasoljuk az AVG Antivirus Free használatát, mivel ez egy hatékony vírusirtó program, amely megkönnyíti a vírusoktól való megszabadulást.

Egyszerűen tartsa be a következő eljárásokat az AVG Antivirus Free felhasználásához, hogy megszabaduljon a vírustól:

1) Szerezze be az AVG Antivirus Free programot, és telepítse a számítógépére.

2) A számítógépen lévő vírus megtalálásához töltse le és telepítse az AVG Antivirus Free programot, és válassza a VIRUSOK Vizsgálata opciót. A vírus megtalálása után azonnal meg fog szűnni.

3) Állítsa be, hogy indításkor elinduljon.

 

kép forrása: https://cdn.funinformatique.com/wp-content/uploads/2018/02/17174006/torrent-legal.jpg

 

Érdekelhet még

SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.
betűtípus választása

Betűtípus Választása

Publikálta - 2022-08-28 0
Gondolja újra, ha eddig azt feltételezte, hogy csak a grafikai szakemberek tudják értékelni a különböző betűtípusokat. Akár egy ajándékba szánt…
billentyűzet tisztítása

Billentyűzet tisztítása

Publikálta - 2022-07-23 0
  Hogyan tartsd tisztán a számítógép billentyűzetét? Ezek a mutatók segítenek megszabadulni a billentyűzeten felgyülemlett szennyeződésektől. Ezek a váz gyors…
Videa Letöltés

Videa Letöltés

Publikálta - 2022-07-16 0
Hogyan kell Videa videót letölteni? Ezek mellett, ahogy a világ legnagyobb videómegosztó oldalán, úgyhogy a második legnagyobb magyarországi videómegosztón, a…
gmail jelszó

Gmail Jelszó Megváltoztatása

Publikálta - 2022-08-27 0
Új jelszó kérése: – Aktiválja a Google-fiókját. Lehetséges, hogy be kell jelentkeznie, mielőtt folytathatná. – A “Biztonság” menüben kattintson a…

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.