Skype letöltés

Skype Letöltés

833 0

A Skype használatának részletes bemutatása

A Skype lehetővé teszi, hogy kapcsolatot tartson fenn a távol élő szeretteivel.

Rendszeresen beszél telefonon és küld e-maileket a távol élő és a közelben élő rokonoknak, de gondolt már arra, hogy a videochat segítségével tartsa velük a kapcsolatot? A Skype például egy praktikus és felhasználóbarát szoftver, amely lehetővé teszi, hogy asztali számítógépének, táblagépének vagy okostelefonjának kamerája segítségével kapcsolatot tartson barátaival és családtagjaival.

A Skype különösen hasznos az egymástól nagy távolságban lévő barátokkal és családtagokkal való kommunikációban. Ez egy sokkal személyesebb, és ezért sokkal élvezetesebb módja a kapcsolatteremtésnek és kapcsolattartásnak.

Szeretné kipróbálni a Skype-ot? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan telepítse, működtesse és navigálja a kiválasztott alkalmazást:

Első lépésben töltse le a programot.

A Skype-nak egy olyan verzióját kell letöltenie, amely az adott eszközre optimalizált, amelyet használni kíván. Ha szeretne egy példányt beszerezni a személyi számítógépére, akkor az alábbiak közül tud választani:

  • Skype for Microsoft Windows
  • Skype for Mac.
  • Természetesen telefonra is le lehet tölteni a szoftvert.

2. lépésben hozza létre felhasználónevét.

Hozzon létre magának egy olyan felhasználónevet és jelszót, amely egyszerű és könnyen megjegyezhető. A következő lépés az, hogy gondoskodjon arról, hogy szerettei és közeli barátai rendelkezzenek az elérhetőségi adataival, hogy saját maguk is válaszolhassanak a hívásaira és kapcsolatba léphessenek Önnel.

3. lépésben állítsa be a kapcsolati listáját.

Miután megosztotta a Skype-on használt felhasználónevét másokkal, a következő lépés az, hogy érdeklődjön szerettei fiókjairól. Bejelentkezés után gyorsan hozzáadhatja őket, ha a képernyő bal oldalán kiválasztja a Kapcsolatok lapot, majd a képernyő jobb felső sarkában a „Kapcsolat hozzáadása” gombot.

  1. lépés: Válassza ki a hívás típusát.

Amint befejezte az emberek hozzáadását a névjegyzékéhez, máris kezdeményezheti legelső Skype-hívását. Egyszerűen kattintson annak a személynek a képére, akivel beszélni szeretne, hogy elérje az elérhetőségi adatait. Ezután számos gomb jelenik meg, és már csak Önön múlik, hogy milyen hívást szeretne kezdeményezni. Választhat a következők közül:

Kattintson a videó gombra a videohívás kezdeményezéséhez, ha a személyes beszélgetést részesíti előnyben.

Telefonhívás Ha a webkamera használata nélkül szeretne hívást kezdeményezni, akkor ezt a „telefon” feliratú gombra kattintva teheti meg.

Egy plusz jellel („+”) feliratozott gombot is láthat, amellyel más, Önnek fontos személyeket is bevonhat a beszélgetésbe. Amikor az egész családot egyszerre próbálja a vonalba hívni, ez különösen jól jön.

5. lépés az, hogy ellenőrizze, hogy van-e kapcsolat.

Lehetséges, hogy probléma van a kapcsolattal, ha már kezdeményezte a hívást, de nem látja vagy hallja a másik felet. Hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön és a számára fontos személy kapcsolata elég stabil a kommunikációhoz, kattintson a hívás minőségét jelző ikonra.

  1. lépés: Beszéljen addig, ameddig jól érzi magát!

Amint a kapcsolat erős, egy teljes képernyőn megjelenik az illető képe, a képernyő jobb alsó sarkában pedig egy kis négyzetben a saját képe. Most már egész nap beszélgethetsz! Függetlenül attól, hogy milyen messze vagy szeretteidtől, a Skype-nak köszönhetően mostantól gyerekjáték velük kapcsolatban maradni.

  1. lépés: Állítsa le a hívást.

Miután befejezte a hívást, csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a piros kézibeszélő ikont, hogy véget vessen a beszélgetésnek, és kilépjen az alkalmazásból.

 

Érdekelhet még

bocsánatot kérni

Bocsánatot kérni

Publikálta - 2023-09-08 0
Okoztál már valakinek akaratlanul fájdalmat? Minden igyekezeted ellenére a dolgok így alakultak. Szóval, mit csinálsz most? A vihar utáni nyugalom…
az esővizet hasznosítani

Az esővizet hasznosítani

Publikálta - 2024-04-29 0
A mindennapi élet során rengeteg vizet használunk el, és olyan dolgokra is a drága ivóvizet pazaroljuk, mint például a wc…
napkollektort választani

Napkollektort választani

Publikálta - 2023-07-29 0
A nap ingyenes hőjének összegyűjtése és otthoni felhasználása a napkollektorokat kiváló és környezetbarát készülékké teszi. Ezt a hőt leggyakrabban melegvíz…
madáretető

Madáretető készítése házilag

Publikálta - 2023-01-13 0
A hidegebb hónapokban, amikor a madarak maguktól nem találnak elegendő táplálékot, egyre többen döntenek úgy, hogy madáretetőt helyeznek ki az…