pinterest fotófeltöltés

Pinterest Fotófeltöltés

842 0

A Pinterest nagyszerű hely a képek megosztására.

Öt perc időddel leírom, mit értek a „bátorság” szó alatt. Fotófeltöltés okostelefonról és PC-ről a Pinterestre. Ha már van egy fotó az eszközödben, bemutatom, hogyan lehet közvetlenül az internetről „kitűzni”, majd megmutatom, hogyan mozgathatod a Pinterest-fiókodban, és végül megmutatom, hogyan lehet teljesen törölni. Azt is megmutatom, hogyan töltsön fel egy fotót, amelyet profilképként használhat, ha korábban még nem tette meg.

  • Lehetőség van arra, hogy mobiltelefonról is feltöltsd a képeidet a Pinterestre
  • A számítógéped segítségével töltsd fel a képeidet a Pinterest könyvtárába.

Mobiltelefon használatával fényképeket tehetsz fel Pinterest-fiókodba.

Mobiltelefonod segítségével könnyedén feltölthetsz fényképeket a Pinterestre. A Pinterest-fiókját tulajdonképpen mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is kezelheti, ha letölti a Pinterest alkalmazást Androidra vagy iOS-re.

A Pinterest-fiókjába való bejelentkezéshez nyissa meg a Pinterest-alkalmazást az ikon (egy fehér „P” fehér háttéren) megnyomásával, amikor az megjelenik a készülék kezdőképernyőjén. Ha Facebook- vagy Google-fiókoddal szeretnél csatlakozni, érintsd meg a Folytatás a Facebookkal gombokat a Folytatás a Google-lal helyett, vagy válaszd a Folytatás az e-mail címed használatával lehetőséget.

A Pinterest-fiók létrehozására is lehetőség van az e-mail cím megadásával és a Venga gomb megnyomásával. Ezután adja meg a keresztnevét, vezetéknevét és születési dátumát a Keresztnév és vezetéknév , évek részekbe, majd nyomja meg a Venga gombot a fiók létrehozásához. Válassza ki a nemét (férfi vagy nő), a lakóhely szerinti országot és legalább öt érdeklődési kört az oldalon található választékból, majd nyomja meg a Venga gombot, hogy megkezdődjön a potenciális párkeresés. Ha többet szeretne megtudni a Pinterestről, nézze meg az útmutatómat.

Az első fotó közzétételéhez először létre kell hoznod egy fiókot. Ezért szükséges egy kitűzőt elmenteni úgy, hogy kiválasztja azt egy legördülő menüből (pl. iPhone es profilban), és megnyomja a Mentés gombot ( Fotó, ha iPhone-t vagy iPadet használ). Ezt követően vagy kiválaszthatja a fényképet a telefonja galériájából, vagy a fényképezőgép ikonra nyomva valós időben készíthet fényképet.

A legördülő menüből válassza ki a „weboldal” (a Redondo szimbólum) lehetőséget, és a „+” gombot követő területre írja be a Pinterestre elküldeni kívánt fotó URL-címét (vagy annak a weboldalnak az URL-címét, ahonnan le szeretné tölteni a fotót). Lehetőség van URL megadására (vagy keresésre, ha iPhone vagy iPad készülékkel rendelkezik).

Adj hozzá egy leírást a Leírás hozzáadása mezőben, és válaszd ki azt a táblát vagy táblákat, ahová el szeretnéd küldeni a képet, vagy nyomd meg a Tábla létrehozása gombot, ha még nem hoztál létre. 2. lehetőség: Titkos faliújság létrehozásához és a fénykép elküldéséhez adja meg a faliújság nevét a Tábla neve mezőben, döntse el, hogy titkosítva szeretné-e vagy sem, a Titkos faliújság opció melletti kapcsoló segítségével, majd a létrehozáshoz érintse meg a Létrehozás gombot.

A fénykép módosításához tartsa az ujját a képen, amíg négy gomb meg nem jelenik a képernyőn, majd érintse meg a lap alján a Mentés (o Profil iOS) lehetőséget. Válassza a Szerkesztés (ceruzával) lehetőséget, majd végezze el a szükséges módosításokat a Cím, leírás vagy weboldal mezőkben. Lehetőség van a fotó átnevezésére vagy áthelyezésére, valamint szükség esetén annak az URL-címnek a megváltoztatására, amelyre a fotó mutat. A fényképet akár át is helyezheti egy másik táblára, vagy törölheti.

Győződjön meg róla, hogy bejelentkezett Pinterest-fiókjával, mielőtt elkezdi, ha nem szeretné a telefonjáról származó képet használni profilképként. Ezután Androidon az alsó menüben válassza a Mentés menüpontot, iOS-en a Profil menüpontot, majd nyomja meg a betűjelet A név megadása után válassza ki a profilkép feltöltésének lehetőségét. Válassza ki azt a képet, amelyet most használni szeretne. Koppintson a gombra, ha azt profilképként szeretné használni.

A Pinterest segítségével feltöltheti fényképeit a számítógépéről.
A Pinterest használatával egyszerűen bejelentkezhet a közösségi hálózat hivatalos oldalára, beléphet a fiókjába, majd létrehozhat egy új kitűzőt (azaz multimédiás tartalmat).

Kattintson a Pinterest honlapjának jobb felső sarkában található Bejelentkezés gombra, adja meg e-mail címét vagy telefonszámát és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra a folytatáshoz. Kattintson a Folytatás [név]-ként vagy a Folytatás Google bejelentkezéssel a profilja helyett, ha már bejelentkezett Facebook-, illetve Google-fiókkal.

A bemutató elolvasásának eredményeként, ha még nem csatlakozott a Pinterestre, és útmutatást keres a bejelentkezéshez, adja meg e-mail címét és jelszavát a platform főoldalán a megfelelő mezőkbe, majd kattintson a Tovább gombra. Adja meg a nemét a megjelenő új oldalon megjelenő lehetőségek egyikének kiválasztásával. Válassza ki a nemét és a nyelvét, majd nyomja meg a Venga gombot, hogy személyre szabja avatárját. Hozzon létre egy fiókot, kiválasztva legalább öt érdeklődési körét a lehetőségek listájából, majd az „Utolsó” gombra kattintva fejezze be a folyamatot.

Ez az utolsó lépés, mielőtt képet posztolhatsz a Pinterestre. Ezt követően kattintson a jobb alsó sarokban található + gombra, válassza a Tű létrehozását, majd kattintson a Nem gombra azonnal, hogy megakadályozza a Pinterest bővítmény telepítését a böngészőjére. 2. lehetőség: Kattintson a profilja jobb felső sarkában lévő kezdő névre, majd a + gomb megnyomásával egy menü jelenik meg; 3. lehetőség: Nyissa meg a profiloldalát, és kattintson a kitűző fülre; 4. lehetőség: A profiloldal megnyitása után kattintson a kitűző létrehozása cikkhez kapcsolódó + gombra.

Válasszon egy képet a számítógépéről vagy egy már megjegyzett URL-t a frissen indított oldalon. Először kattintson a kamera ikonra, válassza ki a feltölteni kívánt fényképet, majd kattintson a „Feltöltés” gombra a befejezéshez. Egy már feltöltött kép feltöltése a „Feltöltés” gombra kattintva történik. Írja be az URL-címet a Go to website mezőbe, majd nyomja meg a jobbra mutató nyilat. Válassza ki a kívánt képet, és a megjelenő új képernyőn koppintson a gombra. Kérjük, itt adja meg a PIN-kódját.

Írja be a kép címét a megadott szövegmezőbe. Írja be a kép címét és rövid leírását a megadott mezőkbe. Írja le ezt a kitűzőt, és adja meg annak a weboldalnak az URL-címét, amelyre a kitűzőnek hivatkoznia kell. Írja be a kitűző cél URL-címét a megadott szövegmezőbe.

ezután válasszon ki egy táblát (kötelező), és kattintson a Tábla építése gombra, hogy létrehozzon egy hirdetőtáblát a kezdeti név megadásával, annak kiválasztásával, hogy a kart egy adott cikk alá, de a HU-n kívül szeretné-e elhelyezni, és nyomja meg a Létrehozás gombot. Ha többet szeretne megtudni, nézze meg a Pinterest útmutatómat.

Először jelentkezz be a fiókodba, majd kattints a jobb felső sarokban lévő három pontra. Ezután küldj be egy fényképet magadról, amelyet profilképként használhatsz. Most megváltoztathatod a profilképedet, ha kiválasztod a Beállítások módosítása menüpontot, majd a bal oldalsávban kiválasztod a Profil menüpontot, és egy kis fickót ábrázoló ikonra kattintva a Kép módosítása gombot nyomod meg.

Ehhez nyomja meg a gombot. Válassza ki a képeket, majd kattintson arra a képre, amelyet el szeretne menteni a számítógépére. A beállítások elmentéséhez meg kell várni, amíg a betöltés 100%-os lesz, majd megnyomni a Beállítások mentése gombot Ennyi az egész.

 

 

 

Érdekelhet még

Facebook fiók létrehozása

Facebook fiók létrehozása

7.75/10
Publikálta - 2022-07-19 0
Milyen lépések szükségesek egy Facebook-fiók létrehozásához? Facebook fiók egyszerű létrehozása: Látogasson el a facebook.com oldalra, és ott válassza az Új…
eu választás magyarországon

Eu választás Magyarországon

Publikálta - 2023-03-15 0
Hol adhatom le a szavazatomat? Ha magyarországi lakcímmel rendelkezel, akkor a helyi szavazóhelyiségben szavazhatsz. Az április elsejéig kötelezően kézbesítendő értesítés…
motivációs levél írása

Motivációs Levél Írása

Publikálta - 2022-07-25 0
5 hasznos tanács az ideális motivációs levél megírásához A reklámban, marketingben és médiában dolgozó szakemberek tisztában vannak azzal, hogy egy…
átvételi elismervény írás

Átvételi elismervény írás

Publikálta - 2023-04-04 0
Az átvételi elismervény kifejezetten ezt a célt szolgálja, legyen szó foglalóról, bérleti díjról, előlegről, vagy bármilyen más pénzmozgás rögzítéséről. Amilyen…
húsvéti locsolkodás

Locsolkodni

Publikálta - 2023-03-18 0
A vízzel való locsolás a keresztség jelére és tartalmára egyaránt utal, és ősi asszociációkat mutat az emberi történelem előtti termékenységi…