foxpost automata csomag feladás illetve átvétel

Foxpost automatában csomagot feladni illetve átvenni

964 0

Sokan kíváncsiak a Foxpost automaták  működésére. A Foxpost biztosítja, hogy az egyik helyről a másikra küldött csomagok közvetlenül a címzett által kijelölt csomagmegőrzőbe kerüljenek. Miután e-mailben és/vagy telefonon felvették vele a kapcsolatot, a címzett egy kód segítségével belép a megfelelő kézbesítőhelyiségbe, és átveszi a csomagot. Itt végigvezetünk téged a Foxpost gép használatának folyamatán, akár csomagküldésre, akár csomagfelvételre.

Csomag feladása Foxpost automatában:

 1. Csomagelőkészítés: Ahhoz, hogy tudj csomagot küldeni szükséged lesz a csomag pontos méretére (szélesség, magasság, hossz), a címzett által kiválasztott csomagautomata adataira, valamint a címzett e-mail címére, nevére, és a telefonszámára. Ha házhozszállítással szeretnéd feladni a csomagot, akkor a vevő címét is tudnod kell. A csomagküldéshez létre kell hoznod  a csomagküldési információkat. Az a legegyszerűbb ha a FOXpost oldalán regisztrálva, vagy a Foxpost applikációt letöltve készíted elő.  —> https://foxpost.hu/csomagkuldes

  –  Itt ki kell választanod, hogy csomagautomatába vagy házhoz akarod küldeni a csomagot.
  –  Add meg a szükséges adatokat: a csomag méretét, a címzett telefonszámát és e-mail címét, ha utánvétes, akkor annak összegét.
  –  És végül válaszd ki azt az automatát ahová küldeni szeretnéd a csomagot. Ha van  kedvezménykuponod azt is add meg.

 2. Csomagküldés: Menj el a hozzád legközelebb eső csomagautomatához, itt a feladási kóddal, vagy az applikációban megjeleníthető QR-kód segítségével indíthatod is  a feladást. Mielőtt még kinyílna az ajtó, először ki kell fizetni a csomagküldési díjat. Ezután az automata ki fogja nyitni a megfelelő ajtót, ahová helyezd bele a csomagot, majd csukd be a rekesz ajtaját. Kész is vagy.

Csomag átvétele Foxpost automatában:

 • Értesítés: Amikor csomagod megérkezett az általad választott  automatába, kapni fogsz e-mailben is egy értesítést és SMS-ben is. Ha van vibered, akkor pedig oda fogod kapni.
 • Csomagautomata felkeresése: Menj el ahhoz a csomagautomához amelyikbe rendelted a csomagodat, majd kattints a Csomag átvételi gombra.
 • Azonosítás: A csomag átvételéhez írd be azt a számot amit e-mailben vagy sms-ben vagy viberen kaptál. Ha viszont rendelkezel Foxpost alkalmazással akkor a QR kódot kell csak beszkennelni.
 • Fizetés: Ha a csomagodat utánvétellel kérted, akkor itt kell kifizetned.
 • Csomag átvétel: Ha mindent a fentiek szerint csináltál, akkor az automatán kinyílik a megfelelő rekesz, melyből kiveheted a neked küldött csomagot.
 • Végezetül pedig csukd be a rekesz ajtaját.

Érdekelhet még

ip cím

Honlap IP cím

Publikálta - 2023-01-21 0
Miben segít egy online célállomás IP-címének ismerete? Egy weboldal IP-címe nem csak a tárhelyszolgáltatót árulja el, hanem azt is, hogy…
google cégem regisztráció

Google cégembe regisztrálni

Publikálta - 2023-05-07 0
A Google Cégem használata nem kerül semmibe. Mint látható, a Google már most is igyekszik segíteni a látogatókat a tartózkodási…
torrent alkalmazása

Torrent Alkalmazása

Publikálta - 2022-08-20 0
Hogyan lehet biztonságosan torrentezni 1. módszer: Szerezzen be engedélyezett torrenteket jó hírű webhelyekről. A torrentoldalakról torrentfájlokat tölthet le. De ne…