csókolózni

Csókolózni

908 0

Az egyik legjelentősebb módja annak, hogy két ember kimutassa egymás iránti vonzalmát, a csók. A csók a lágy puszitól az arcon puszilkodáson át a szenvedélyes francia csókig terjedhet. Hogy melyik a leghatékonyabb, az a két érintett személyiségétől és a helyzet sajátosságaitól függ, de ha megfelelően hajtják végre, mindkettő egyformán kielégítő lehet.

A lépések feltétele és általános jellemzője a könnyedség, lazaság és önfeledtség, szóval ne ragaszkodj hozzájuk mereven, mert az mindent elronthat!

  • A legtöbb gőzös csókot vágyakozó pillantások előzik meg. Koncentrálj a másikra, és kezeld úgy, mintha ő lenne az egyetlen a világon. Ezután, miután meggyőződtél róla, hogy látja a szemedben a vágyadat, irányítsd a tekinteted a szájára.
  • Miközben szeretettel néztek egymás szemébe, finoman érintsd meg partnered kezét, nyakát vagy arcát, hogy tudass vele, hogy közeledsz hozzá.
  • A következő jelzés az, hogy kicsit billentsd oldalra a fejedet. Ez olyan helyzetekben hasznos, amikor nem akarod elrontani a pillanatot azzal, hogy véletlenül orrba vágod a partneredet. Ez nem nyakbavágási gyakorlat; ez csak egy finom jelzés, hogy ezt akarod!
  • Ahogy találkozol a másik szemével, lassan nyisd szét az ajkaidat résnyire! A másik személy lágy lélegzése nagyon érzéki lehet, ha elég közel hajolsz hozzá. A lányok növelhetik vonzerejüket azzal, hogy megnyalják alsó ajkukat, de vigyázniuk kell, nehogy a jól szituált napközisek szokásának hódoljanak, és megnyalják szájuk sarkát.
  • Majd hagyd, hogy ajkaitok lassan összeérjenek, és érzékien egymáshoz simuljanak, ezután a nyelveddel simítsd végig először a felső ajkát, majd a párod nyelvét is!
  • Az igazán jó csóknak a része az elválás és újra egymásra találás helyes üteme is, hogy mindkét fél kényelmesen érezze magát a szituációban és ne legyen kellemetlen.

 

Érdekelhet még

kókuszdió feltörése

Kókuszdió feltörése

Publikálta - 2023-03-24 0
A kókuszdió belsejében lévő fehér hús nagyon finom, de nehéz hozzájutni, hacsak nem ismered a kókuszdió felbontásának titkát. A kókuszdió…
sör csapolása

Sör csapolása

Publikálta - 2023-03-03 0
A sör megfelelő csapolása manapság a legtöbb bárban és étteremben már kevésbé számít prioritásnak. Arra panaszkodnak, hogy a folyamat túl…
a quinoát felhasználni

A quinoát felhasználni

Publikálta - 2023-11-07 0
Magas ásványianyag-tartalma és lúgosító hatása miatt ez a dél-amerikai gabona búza pótlóként is használható. Sokoldalú gabonapehely, amely sokféle recept kiindulópontja…
görkorcsolya használata

Görkorcsolya használata

Publikálta - 2022-09-22 0
A korcsolyázás egyre népszerűbb, mivel egyre többen szeretnék megtapasztalni a könnyed mozgás örömét. Aktívan mozoghatnak a szabadban, miközben erősödnek és…