viber

Egyre nagyobb szükség van a különböző online csevegőprogramokra, és ez a cikk elmagyarázza, hogyan töltheti le gyorsan és egyszerűen a széles körben használt Viber alkalmazást mobiltelefonjára, ingyenesen. A szoftver gyakran frissül új funkciókkal.

Hogyan lehet használni?
Sokan hallottunk már arról, hogy egy ismerősünk már elérhető a Viberen keresztül. Ez persze nekünk megfelel, hiszen bármikor kapcsolatba léphetünk vele hanghívás, videokonferencia vagy üzenetküldés útján. Egyszerűen fogalmazva a Viber egy ingyenes, könnyű program mobileszközökre.

Mobiltelefon-felhasználók, telepítsék a Vibert!

A Play áruház segítségével most már elkezdhetjük a Viber letöltését mobiltelefonunkra vagy táblagépünkre. Ha belépünk az áruházba, és a keresősávba beírjuk, hogy “viber”, rögtön megtaláljuk az alkalmazást. Ha rákattintunk a telepítés gombra, a szoftver azonnal elkezdi telepítését.

A telefonunk főmenüjében egy új, lila ikon jelenik meg a Viberhez, ha ingyenesen letöltöttük az alkalmazást. Amikor először indítjuk el a programot, és erre a gombra kattintunk, fel kell majd iratkoznunk. Ehhez meg kell adnunk egy telefonszámot, majd egy ellenőrző kódot küld a telefonunkra, amit be kell írnunk.

Hamis telefonszámot itt hiába adunk meg, mivel az ellenőrző kódot az általunk megadott valódi számra küldi el a rendszer. Ne aggódjon; nem tervezzük, hogy ezt az információt bármi másra felhasználjuk.

Az egyetlen dolog, amit még meg kell tennünk, hogy figyelembe vesszük azokat az embereket, akiket már ismerünk. Derítsük ki, hogy az ismerőseink közül ki használja szintén a Vibert, így már most elkezdhetünk csevegni. Ennek eredményeképpen értesítjük őket, hogy ismét elérhetőek vagyunk a velük való kommunikációra. A Viber egy a sok elérhető üzenetküldő alkalmazás közül, de mind iOS-en, mind Androidon tekintélyes rajongótáborra tett szert.

Különösen azoknak érdemes kipróbálniuk, akik elszakadtak szeretteiktől. Remekül alkalmas arra, hogy gyorsan és ingyenesen megosszák a fényképeket a barátaikkal és a családtagjaikkal. Rövid filmeket és hangüzeneteket is lehet cserélni. Az idő elütésére csoportos játékokat is szervezhetünk. A Viber beszerzése a mobilkészülékre gyerekjáték.

 

kép forrása: https://play-lh.googleusercontent.com/lB6Ro6pjPw17G8HnTvv_qerC2yMGlvjVpryNXoeKfxyglyB8Ljk1HUxmegKU85acTmQ

 

Érdekelhet még

ip cím

Honlap IP cím

Publikálta - 2023-01-21 0
Miben segít egy online célállomás IP-címének ismerete? Egy weboldal IP-címe nem csak a tárhelyszolgáltatót árulja el, hanem azt is, hogy…

képernyőfotó készítés

Publikálta - 2022-07-20 0
Hogyan lehet pontosan képernyőképet készíteni a Windowsban? Képernyőfotó készítése ésszerű idő alatt lehetséges, és az ebben a bejegyzésben felvázolt megközelítés…
gmail jelszó

Gmail Jelszó Megváltoztatása

Publikálta - 2022-08-27 0
Új jelszó kérése: – Aktiválja a Google-fiókját. Lehetséges, hogy be kell jelentkeznie, mielőtt folytathatná. – A “Biztonság” menüben kattintson a…
SZÉP kártya aktiválása

SZÉP kártya aktiválása

Publikálta - 2022-07-17 0
Holisticly customize functionalized potentialities via unique manufactured products. Dynamically benchmark client-centered relationships before ethical markets. Enthusiastically.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük