ingyen online pókerezni

Ingyen online pókerezni

304 0

Ha szereted a pókert, és szeretnél jobbá válni a játékban, az online játék a legjobb megoldás, mert folyamatosan megméretheted magad különböző játékosok ellen. A komoly online pókertermek alapvetően fizetősek, de még mindig végtelen lehetőségek rejlenek, ha csak játszani és tanulni akarsz valódi pénzes fogadás nélkül. Az online póker világában újoncok az alábbiakban találhatnak néhány hasznos tippet.

  • Eleve keres ingyenes online (flash) játékokat összegyűjtő oldalakat a neten, a kártyajátékok között általában pókert is találsz majd.
  • A facebookon is több ingyenes online póker játékban próbálhatod ki magad. A bal oldalon található menüben válaszd ki az alkalmazásközpontot, majd a játékok között a kártyajátékokat.
  • A professzionális póker oldalak nagy része ugyan alapvetően fizetős, de a jobbak lehetőséget kínálnak az úgynevezett próbajátékra (practice play), hogy meg tud ismerni az oldal működését. Ez ingyenes, tehát ha nem szeretnél pénzben játszani,  a próbajátékot kell újra és újra választanod.
  • Ezek az oldalak általában regisztrációhoz kötöttek, de minimum az e- mail címedet meg kell adnod.
  • Ezután le kell majd töltened egy póker szoftvert a játék elindításához, ezért semmikép se fizess. A komolyabb pókeroldalak ezt a programot ingyenesen biztosítják a számodra. Van olyan változat is, amely már zsetonokat is fog tartalmazni, de ha ingyen szeretnél játszani, akkor olyan oldalt és szoftvert válassz, amely pontokban vagy virtuális pénzben számolja az eredményt valódi pénz helyett.

 

A nagyobb online pókeroldalak az ingyenes játékban részt vevők legjobbjait meghívják egy-egy nevezési díj nélküli tornára, ahol akár valódi pénzt is lehet nyerni. Mielőtt azonban egy ilyen tornán elindulsz, győződj meg arról, hogy tényleg nem kell fizetned a részvételért, és hogy nem zsetonokat, hanem valódi (beváltható) pénzt kapsz! A nyereményt természetesen nem kell újra pókerezésre fordítanod.

Érdekelhet még

átvételi elismervény írás

Átvételi elismervény írás

Publikálta - 2023-04-04 0
Az átvételi elismervény kifejezetten ezt a célt szolgálja, legyen szó foglalóról, bérleti díjról, előlegről, vagy bármilyen más pénzmozgás rögzítéséről. Amilyen…
Használt autó adatai

Gépjármű lekérdezés

Publikálta - 2022-07-17 0
A használt autók sok potenciális vásárlója kételkedik a meghirdetett adatok, például a megadott futásteljesítmény valódiságában. Szerencsére csak néhány egérkattintással megnézheti,…
A gmailen hirdetni

A Gmailen hirdetni

Publikálta - 2023-09-14 0
A Gmail-hirdetések többféle formátumban jelennek meg. Mivel azonban a Gmail a Google tulajdonoa, a Google AdWords Display Hálózat hirdetései megjelenhetnek…