kangoo cipő választása

Kangoo cipő vásárlása

549 0

Az utóbbi években a kangoo (egy speciális cipőt igénylő edzésfajta) népszerűsége országszerte robbanásszerűen megnőtt. Széles körű elterjedtségéhez több tényező is hozzájárul: A szórakoztató és hatékony kangoo-edzés több kalóriát éget el, mint más mozgásformák, miközben kíméletes a test lágyszöveteihez. Kangoo cipőben otthon is lehet benne edzeni, sőt egyes edzőtermekben már kangoo-tanfolyamokat is találni. Olvass tovább, hogy tanácsokat kapj az igényeidnek megfelelő lábbeli megtalálásához.

 

 • Megéri? Első lépésként kérdezd meg magadtól, hogy tényleg szeretnél-e kangoozni. A cipő jelentős kiadást jelent, 60-70 ezer forintba kerül. Érdemes egy-két órát kipróbálni, hogy eldönthesd, szeretnéd-e elkötelezni magad mellette.
 • Lábméret:
  műszaki adatok, méretek 
 • Súly: A nagyobb körmérettel rendelkező emberek magabiztosan kangoozhatnak anélkül, hogy félniük kellene a cipőtalp összetörésétől. A PRO változat azonban megfelelőbb lehet a jelentősen túlsúlyos személyek számára. A félköríves boltozat (Shell) például nagyobb és hosszabb, ami hozzájárul a cipő feszesebb visszapattanásához. Ha több munkát szeretnél végezni az edzőteremben, akkor ez a kialakítás neked való.
 • Gyerekcipők: a Power Shoe termékcsalád a szülőknek is kínál egy speciális lehetőséget, hogy kisgyermekeikkel együtt sportolhassanak. Az ideális súlytartomány ehhez a cipőhöz 18 és 55 kg között van.
 • Karbantartás: A kangoo cipő karbantartást is igényel, az egyes részeinél a következőkre ügyelj:
  A T-rugót (T-Spring) 60-80 óra után cserélni kell.
  A cipőbetét 30 fokon gépben is mosható, de tilos centrifugálni!
  Ha a cipőcsatok ragadnak, akkor néha olajozd be őket.
  A félkörívet (Shells) is érdemes időnként cserélni. Ha szabadban használod a cipőket, akkor sűrűbben, ilyenkor ugyanis jobban igénybe van véve a felület.

Érdekelhet még

edzésprogramot összeállítani

Edzésprogramot összeállítani

Publikálta - 2023-11-13 0
Sokféle edzésterv áll rendelkezésre, és minden tevékenységnek megvannak a maga követelményei a legmagasabb szintű sikerhez. A bejegyzésben az edzőtermi edzésrenddel…
lilakáposzta felhasználása

Lilakáposzta felhasználása

Publikálta - 2023-06-23 0
A káposzta alacsony helyezése a zöldségfogyasztási és hírnév rangsorban meglehetősen igazságtalan. Annak ellenére, hogy valóságos ásványi anyag- és vitaminbomba a…
spinningelni

Spinningelni

Publikálta - 2023-11-24 0
A Spinning egy aerob edzésprogram, amely beltéri kerékpározást jelent, és okleveles Spinning oktatók vezetik. Ez a fajta gyakorlat ideális, ha…