hősugárzó választása

Hősugárzó Választása

383 0

Az ősz gyors közeledtével a legjobb, ha fűtési rendszerét a lehető leghamarabb felkészíti. A sugárzó fűtés előnyei különösen a nyitott alaprajzú, erős légáramlású vagy rossz szigetelésű otthonokban érvényesülnek. Ebben a cikkben segítünk átválogatni a lehetőségeket, és kiválasztani az ideális modellt a következő télre.

A kvarccsöves fűtőtestek gyors felfűtési idejükről és alacsony energiafelhasználásukról ismertek. Mivel nincs ventilátora, csendesen működik. A felborulás elleni védelem egyes változatoknál alapfelszereltség, és a készülék azonnali kikapcsolását okozza, ha felborul. Kiválóan alkalmas kompakt terek fűtésére.
Opcionálisan falra szerelhető modell is elérhető.
A hatalmas helyiséget hatékonyan lehet fűteni a ventilátoros sugárzó fűtőtest nagy teljesítményű axiálventilátorának segítségével. A sok korszerű modellhez mellékelt termosztátokat be lehet programozni a kényelmes környezet fenntartása érdekében.
A legtöbb rendszer túlmelegedés esetén beépített kikapcsolással is rendelkezik, emellett a felborulás elleni védelemmel is. Az egyetlen igazi hátránya a zajszint; nem ideális csendes környezetbe, például hálószobákba.
Az úgynevezett „ipari fűtőberendezés” egy olyan változat, amely a legkülönbözőbb épületek és terek melegítésére használható, beleértve az építkezésekhez, kempingezéshez, műhelyek, garázsok, üvegházak és még az otthonok melegítésére is.
A fürdőszobákba szánt, falra szerelhető helyiségfűtők egy másik lehetőséget jelentenek; ezek ventilátorokat használnak, de külön besorolást kapnak. Vékony profiljuknak köszönhetően kevesebb helyet foglalnak el a fürdőszobában, és pillanatok alatt felmelegítik a területet. Alacsony energiafogyasztása miatt csak akkor érdemes megvásárolni, ha csak fürdés közben szeretné használni, és nem állandóan.
A kerámiabetétes fűtőtestek (vagy egyszerűen kerámia fűtőtestek) használata hosszú távon jó választás. Mivel a fűtőpanelhez olyan egyedi kerámiát használ, amely használat közben nem izzik, elméletileg örökké tarthat. Az alumínium lamellák javítják a fűtőelem felületét, így kiválóan eloszlatja a hőt.
Egyes változatok lehetővé teszik, hogy a hőmérsékletet távolról, távirányítóval vagy akár a WIFI-hálózatra csatlakoztatott okostelefon vagy számítógép segítségével állítsa be.
Az LPG fűtőberendezések a legerősebbek, némelyikük két-háromszor olyan hatékony, mint az elektromos típusok.
Nagyszerű lehetőség a nagyméretű sátrak és késő őszi kerti rendezvények helyi hőkomfortjának növelésére. A nyomáscsökkentő szelep opcionális, a piezo (elektronikus) gyújtás pedig alapfelszereltség.

 

Érdekelhet még

hitel felvétel

Hitel Felvétel

Publikálta - 2022-08-15 0
Mivel vannak olyan helyzetek, amikor nem rendelkezünk elegendő pénzügyi forrással céljaink eléréséhez, kidolgoztuk a kölcsönök koncepcióját. Az elmúlt években maga…
adó 1%

Adó 1%

Publikálta - 2022-10-28 0
Fontos információ: Az 1% mindenkire vonatkozik, még azokra is, akiknek idén a családi adókedvezmény miatt nincs adófizetési kötelezettségük. A NAV…
tippmix fogadás

Tippmix Fogadás

Publikálta - 2022-07-30 0
A fogadások egyik típusa a Tippmix. A hetente kétszer kiadott egyetlen szelvény lehetővé teszi, hogy több eseményre fogadjon. Az alábbi…
online bankkártyával fizetni

Online bankkártyával fizetni

Publikálta - 2023-08-21 0
A bankkártyával történő internetes vásárlások gyorsan és egyszerűen végrehajthatóak. Íme a bankkártyás online vásárláshoz szükséges útmutatás. Válaszd ki azt a…
napkollektort választani

Napkollektort választani

Publikálta - 2023-07-29 0
A nap ingyenes hőjének összegyűjtése és otthoni felhasználása a napkollektorokat kiváló és környezetbarát készülékké teszi. Ezt a hőt leggyakrabban melegvíz…