fa kerítés felújítása

Fa kerítés felújítása

777 0

A kerítések és egyéb fadíszek (asztalok, székek, hinták stb.) gyakran korhadásnak indulnak a tél folyamán, és tavasszal ki kell őket cserélni.

  • Javaslom, hogy néhány évente kezeld a fakerítését faanyagvédő szerrel, hogy megakadályozd a korhadást. A fának teljesen száraznak kell lennie a kezelés előtt, és kint is száraznak kell lennie ahhoz, hogy a festék megfelelően megtapadjon.
  • A felületeket fel kell érdesíteni, hogy az új festék meg tudjon tapadni; ez a régi felület csiszolásával és a lepergő festék eltávolításával történik. Végül a felületet le kell porolni.
  • Kezdd tiszta lappal, és alapozd meg a területet. A penész, a gomba és a rovarfertőzés megelőzése érdekében az alapozó felszívódik a pórusokba.
  • Miután a színtelen alapozó néhány órán át száradt, felviheted a színtelen vagy színes külső lakkot.
  • Külső fa- és zománcfestékre lesz szükséged a mesterségesebb megjelenéshez, az utolsó réteg pedig a fedőlakk fedőlakkja.

 

Érdekelhet még

csomag feladás

Csomag feladás belföldön

Publikálta - 2022-10-10 0
A Magyar Posta az a szolgáltatás, amelyet akkor kell igénybe vennie, ha Magyarországon belül szeretne csomagot feladni. Lépések: Csomagold be…
mályvacukor grillezése

Mályvacukor grillezése

Publikálta - 2023-03-27 0
Az Egyesült Államokban a mályvacukor a grillezési szezon egyik alapdarabja, a sült húsok és zöldségek széles választékával együtt. Ez egy…
infralámpa használata

Infralámpa használata

Publikálta - 2022-12-04 0
Bizonyított, hogy az infravörös lámpának való kitettség pozitív hatással van a szervezet működésére, segít megőrizni az egészséget, és számos betegség…
az autót télen ápolni

Az autót télen ápolni

Publikálta - 2024-02-13 0
A téli hideg ugyanis nem csak az emberi szervezetet terheli meg. A zord időjárás bizony az autónkon is nyomot hagy.…