play áruház

Play Áruházból játékok letöltése táblagépre

716 0

A testreszabható okoseszközök fejlesztése korunk egyik legjelentősebb eseménye. A Google Play Áruházban az Android-felhasználók alkalmazások, zenék és könyvek széles választékát, valamint szórakoztató lehetőségeket, például játékokat találhatnak és tölthetnek le.

 1. Ha rendelkezel mobilinternettel vagy wifivel akkor kapcsold be a tableteden. Ugyanis internet – hozzáférés nélkül semmit sem fogsz tudni letölteni.
 2. Győződj meg róla, hogy rendelkezel google fiókkal. Ha még nincs akkor a beállítás menüben válaszd ki a fiókok lehetőséget, adj hozzá egy új fiókot és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez a ‘művelet’ pár percet vesz igénybe.
 3. Az alkalmazásaid között keresd meg a Play Áruház ikonját. Kattints rá és fogadd el a feltételeket. Ha további lépések szükségesek, kövesd az utasításokat!
 4. Ezután válaszd ki a játékok fület. A play áruház kezdőképernyőjén, legfelül fog elhelyezkedni. A legújabb verzióban pedig az alkalmazások, filmek, zene és könyvek gombok mellett találod.
 5. Keress! Ha már tudod a játék nevét akkor a  jobb felső sarokban lévő nagyító segítségével rákereshetsz. Ha esetleg nem jut eszedbe a neve, vagy csak keresgélnél akkor nézd végig az ajánlatokat.
 6. Húzd! A képernyő balra húzásával gyorsan elérheted a legújabb és legnépszerűbb lapokat, valamint a legjobban kereső és legnépszerűbb opciókat. Ha az összes lehetőséget szeretnéd megtekinteni, húzd a képernyőt jobbra az első oldalra.
 7. Böngéssz! Ha megtaláltad a kívánt játékot, kattints rá, hogy többet tudj meg róla, és nézd meg, hogy a leírás vagy a felhasználói vélemények felkeltik-e az érdeklődésedet.
 8. Nyomj rá a telepítés gombra, és fogadd el a feltételeket.
 9. Várj. A játék megvásárolható a Store-on keresztül, és ha megvásároltad, automatikusan letöltődik és települ a készülékedre. A folyamat befejeztével egy értesítés jelenik meg az értesítési területen.
 10. Lépj ki az alkalmazásból.
 11. Keresd meg a játékot az alkalmazásaid között, és jó kikapcsolódást.

 

Érdekelhet még

árpa kezelése

Árpa kezelése

Publikálta - 2022-10-22 0
Először is, mi az árpa? Az árpa egy kis gyulladásos tályog, amelyet a szemhéj bélésében lévő, Meibom-olajat termelő mirigyek bakteriális…
torrent alkalmazása

Torrent Alkalmazása

Publikálta - 2022-08-20 0
Hogyan lehet biztonságosan torrentezni 1. módszer: Szerezzen be engedélyezett torrenteket jó hírű webhelyekről. A torrentoldalakról torrentfájlokat tölthet le. De ne…
gmail

Gmail Jelszó Megváltoztatása

Publikálta - 2022-08-27 0
Új jelszó kérése: – Aktiválja a Google-fiókját. Lehetséges, hogy be kell jelentkeznie, mielőtt folytathatná. – A „Biztonság” menüben kattintson a…
betűtípus választása

Betűtípus Választása

Publikálta - 2022-08-28 0
Gondolja újra, ha eddig azt feltételezte, hogy csak a grafikai szakemberek tudják értékelni a különböző betűtípusokat. Akár egy ajándékba szánt…
Elittárs adatlap

Figyelemfelkeltő Elittárs adatlap

Publikálta - 2023-04-17 0
Azért jutottál el idáig, mert regisztráltál a Társoldalra, és átnézted a Partnerjelöltek profiljait. De hogyan tudod profilodat kiemelni a tömegből?…