play áruház

Play Áruházból játékok letöltése táblagépre

504 0

A testreszabható okoseszközök fejlesztése korunk egyik legjelentősebb eseménye. A Google Play Áruházban az Android-felhasználók alkalmazások, zenék és könyvek széles választékát, valamint szórakoztató lehetőségeket, például játékokat találhatnak és tölthetnek le.

 1. Ha rendelkezel mobilinternettel vagy wifivel akkor kapcsold be a tableteden. Ugyanis internet – hozzáférés nélkül semmit sem fogsz tudni letölteni.
 2. Győződj meg róla, hogy rendelkezel google fiókkal. Ha még nincs akkor a beállítás menüben válaszd ki a fiókok lehetőséget, adj hozzá egy új fiókot és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez a ‘művelet’ pár percet vesz igénybe.
 3. Az alkalmazásaid között keresd meg a Play Áruház ikonját. Kattints rá és fogadd el a feltételeket. Ha további lépések szükségesek, kövesd az utasításokat!
 4. Ezután válaszd ki a játékok fület. A play áruház kezdőképernyőjén, legfelül fog elhelyezkedni. A legújabb verzióban pedig az alkalmazások, filmek, zene és könyvek gombok mellett találod.
 5. Keress! Ha már tudod a játék nevét akkor a  jobb felső sarokban lévő nagyító segítségével rákereshetsz. Ha esetleg nem jut eszedbe a neve, vagy csak keresgélnél akkor nézd végig az ajánlatokat.
 6. Húzd! A képernyő balra húzásával gyorsan elérheted a legújabb és legnépszerűbb lapokat, valamint a legjobban kereső és legnépszerűbb opciókat. Ha az összes lehetőséget szeretnéd megtekinteni, húzd a képernyőt jobbra az első oldalra.
 7. Böngéssz! Ha megtaláltad a kívánt játékot, kattints rá, hogy többet tudj meg róla, és nézd meg, hogy a leírás vagy a felhasználói vélemények felkeltik-e az érdeklődésedet.
 8. Nyomj rá a telepítés gombra, és fogadd el a feltételeket.
 9. Várj. A játék megvásárolható a Store-on keresztül, és ha megvásároltad, automatikusan letöltődik és települ a készülékedre. A folyamat befejeztével egy értesítés jelenik meg az értesítési területen.
 10. Lépj ki az alkalmazásból.
 11. Keresd meg a játékot az alkalmazásaid között, és jó kikapcsolódást.

 

Érdekelhet még

eu választás magyarországon

Eu választás Magyarországon

Publikálta - 2023-03-15 0
Hol adhatom le a szavazatomat? Ha magyarországi lakcímmel rendelkezel, akkor a helyi szavazóhelyiségben szavazhatsz. Az április elsejéig kötelezően kézbesítendő értesítés…
viber

Viber letöltés

Publikálta - 2022-09-11 0
Egyre nagyobb szükség van a különböző online csevegőprogramokra, és ez a cikk elmagyarázza, hogyan töltheti le gyorsan és egyszerűen a…
online bankkártyával fizetni

Online bankkártyával fizetni

Publikálta - 2023-08-21 0
A bankkártyával történő internetes vásárlások gyorsan és egyszerűen végrehajthatóak. Íme a bankkártyás online vásárláshoz szükséges útmutatás. Válaszd ki azt a…
átvételi elismervény írás

Átvételi elismervény írás

Publikálta - 2023-04-04 0
Az átvételi elismervény kifejezetten ezt a célt szolgálja, legyen szó foglalóról, bérleti díjról, előlegről, vagy bármilyen más pénzmozgás rögzítéséről. Amilyen…
ingyen online pókerezni

Ingyen online pókerezni

Publikálta - 2023-10-10 0
Ha szereted a pókert, és szeretnél jobbá válni a játékban, az online játék a legjobb megoldás, mert folyamatosan megméretheted magad…