rubik - kocka kirakása

Rubik- kocka kirakása

885 0

Rubik Ernő alkotása a mai napig használatban van, és továbbra is népszerű az Xbox- és az okostelefon-ipar mellett.. Sokan használták és használják a Rubik-kockákat. A felhasználók két csoportba sorolhatók: azok, akik frusztráltak, mert képtelenek megoldani a rejtvényt, és azok, akik profik, akik számára ez egyszerűen csak idő kérdése, másodpercekben mérve.

A csalódott csoportnak biztosítjuk, hogy a világ egyik legismertebb rejtvényét egyáltalán nem olyan nagy kihívás megoldani, mint amire számítanak.
Megmutatjuk, hogyan használhatod ezt a félelmetes kis hatoldalú, hatszínű kockát, hogy hét egyszerű lépésben leküzdd a lehetséges gyermekkori kudarcot.

1. lépés: A fehér kereszt megformálása az első lépés a kocka feloldásához. A százszorszép kialakítása a leghatékonyabb technika ennek eléréséhez (sárga kocka középen, körülötte fehér kockákkal).

2. lépés:  Az első lépés teljesítése után a cél most már egy fehér kereszt, valamint egy teljesen kitöltött fehér oldal.

3. lépés:  Az élek kitöltése a Rubik-kocka másik oldalán a harmadik fázis. Először meg kell találnod egy olyan felső sorbeli elemet, amely nem sárga, hogy elkezdhesd ezt a folyamatot.

4. lépés:  A kulcs ebben a helyzetben az, hogy egy sárga sort ki kell tölteni a tetejéről. Ha ezt a pontot elérted, több kapu is megnyílik a továbblépéshez.

5. lépés: Az ötödik lépés a sárga kereszt kirakása, hogy a sárga élek felsorakozzanak.

6. lépés: Ezúttal megtanuljuk, hogyan kell a sárga sarkokat úgy áthelyezni, hogy azok mind a megfelelő helyre kerüljenek, de nem biztos, hogy mind ugyanoda néznek.

7. lépés:  Végül a sárga sarkok helyzetét mutatjuk be ebben a pillanatban, ezzel teljessé téve a Rubik-kocka kirakóját.

Érdekelhet még

dartsozni

Dartsozni

Publikálta - 2023-08-23 0
A darts a 15. század óta létezik, de csak a 19. század végén nyerte el modern formáját. Leggyakrabban bárokban és…
ingyen online pókerezni

Ingyen online pókerezni

Publikálta - 2023-10-10 0
Ha szereted a pókert, és szeretnél jobbá válni a játékban, az online játék a legjobb megoldás, mert folyamatosan megméretheted magad…
Luxor játék

Luxor játék

Publikálta - 2022-07-23 0
  Ki kell töltenie egy űrlapot: A Luxor szelvény kitöltésekor 75 számból kell oszloponként 4 számot megjelölni. Feladod. Miközben ezt…
őszi falevelet tartósítani

Őszi falevelet tartósítani

Publikálta - 2023-08-07 0
A látványos őszi falevelek pompás színkavalkádját érdemes tartósítani, hiszen kedves, környezetbarát dekorációkat készíthetünk vele. Az őszi hangulatot vibráló levelek gyűjtésével…