g-mail

Azoknak a Gmail-felhasználóknak, akik rendszeresen számos e-mailt kapnak, idővel kihívást jelenthet, hogy mindent kézben tartsanak. A Gmailben a kommunikáció követésének megkönnyítésére használhatja a “címkéket”, amelyek a mappákhoz hasonlóan működnek. Az e-maileket színkódokkal lehet jelölni és hatékonyan iktatni a szűrők segítségével. Elmagyarázzuk az összeállításuk folyamatát.

 

Címkék létrehozása:

  • Ne felejtsd el rangsorolni a címkéket (fájlokat). Ha például a Gmailt használod a munkával kapcsolatos levelezéshez, akkor minden olyan ügyfélnek, akivel gyakran levelezel, adhatsz egy címkét. Ha webáruházat üzemeltetsz, valószínűleg új mappát kell létrehoznod a megrendeléseknek és a vásárlóktól érkező üzeneteknek. A lehetőségek tárháza végtelen a nagyszabású események tervezésével kapcsolatos levelek címke létrehozására. A célnak egy olyan rendszer kialakításának kell lennie, amelyben minden az elvárásoknak megfelelően működik.
  •  Válassz ki egy üzenetet a Beérkezett üzenetek között, amelyet címkézni szeretnél, például egy rendelés visszaigazolását.
  • A címke létrehozásához válaszd ki a beérkezett üzenetek felett található eszköztárból.
  • Ha egy teljesen újat szeretnél indítani, válaszd ezt a lehetőséget a megjelenő menüből.
  • Egyszerűen csak írd be az új címke nevét oda, ahol azt kéri. Ha sok címkéd van, és szeretnéd rendszerezni őket, akkor érdemes a “Embed this label under the next label” (Ezt a címkét a következő címke alá ágyazni) opciót használni. Csak nyomd meg a “Létrehozás” feliratú gombot.
  • Amint létrehozol egy címkét, az oldalsávban megjelenik a címke linkje.
  • Az oldalsávban a címke neve fölé kell mozgatni a mutatót, hogy láthasd a teljes tartalmát. Mellette egy apró lefelé mutató nyíl fog megjelenni. Ha kiválasztod, egy legördülő menü jelenik meg.
  • A felugró menü legvégén található a címke színének megváltoztatására szolgáló lehetőség. Sokan képesek lesznek gyorsan átfutni a kategóriákat a címke Mellette egy apró lefelé mutató nyíl fog megjelenni. Ha kiválasztod, egy legördülő menü jelenik meg.
  • A felugró menü legvégén található a címke színének megváltoztatására szolgáló lehetőség. Sokan képesek lesznek gyorsan átfutni a kategóriákat ahelyett, hogy elolvasnák a nevüket.
  • Ugyanebben a táblázatban módosíthatod a mappa megjelenésének ütemezését. Ha bejelölöd a Megjelenítés feliratú négyzetet, akkor mindig megjelenik a bal oldali navigációs sávban. A címke teljesen elrejthető, vagy csak akkor jelenik meg, ha az üzenetet még nem olvastad el.

kép forrása: https://play-lh.googleusercontent.com/KSuaRLiI_FlDP8cM4MzJ23ml3og5Hxb9AapaGTMZ2GgR103mvJ3AAnoOFz1yheeQBBI

 

Érdekelhet még

Videa Letöltés

Videa Letöltés

Publikálta - 2022-07-16 0
Hogyan kell Videa videót letölteni? Ezek mellett, ahogy a világ legnagyobb videómegosztó oldalán, úgyhogy a második legnagyobb magyarországi videómegosztón, a…
Facebook fiók létrehozása

Facebook fiók létrehozása

7.75/10
Publikálta - 2022-07-19 0
Milyen lépések szükségesek egy Facebook-fiók létrehozásához? Facebook fiók egyszerű létrehozása: Látogasson el a facebook.com oldalra, és ott válassza az Új…
árpa kezelése

Árpa kezelése

Publikálta - 2022-10-22 0
Először is, mi az árpa? Az árpa egy kis gyulladásos tályog, amelyet a szemhéj bélésében lévő, Meibom-olajat termelő mirigyek bakteriális…
boríték címzése

Boríték Címzése

Publikálta - 2022-08-16 0
Ha időt szán a boríték gondos megcímzésére, biztos lehet benne, hogy levele eljut a címzetthez. A címzés helye ugyanolyan fontos,…
pinterest fotófeltöltés

Pinterest Fotófeltöltés

Publikálta - 2022-08-08 0
A Pinterest nagyszerű hely a képek megosztására. Öt perc időddel leírom, mit értek a “bátorság” szó alatt. Fotófeltöltés okostelefonról és…

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük