gmail

Gmail levél rendszerezés

412 0

Azoknak a Gmail-felhasználóknak, akik rendszeresen számos e-mailt kapnak, idővel kihívást jelenthet, hogy mindent kézben tartsanak. A Gmailben a kommunikáció követésének megkönnyítésére használhatja a „címkéket”, amelyek a mappákhoz hasonlóan működnek. Az e-maileket színkódokkal lehet jelölni és hatékonyan iktatni a szűrők segítségével. Elmagyarázzuk az összeállításuk folyamatát.

 

Címkék létrehozása:

  • Ne felejtsd el rangsorolni a címkéket (fájlokat). Ha például a Gmailt használod a munkával kapcsolatos levelezéshez, akkor minden olyan ügyfélnek, akivel gyakran levelezel, adhatsz egy címkét. Ha webáruházat üzemeltetsz, valószínűleg új mappát kell létrehoznod a megrendeléseknek és a vásárlóktól érkező üzeneteknek. A lehetőségek tárháza végtelen a nagyszabású események tervezésével kapcsolatos levelek címke létrehozására. A célnak egy olyan rendszer kialakításának kell lennie, amelyben minden az elvárásoknak megfelelően működik.
  •  Válassz ki egy üzenetet a Beérkezett üzenetek között, amelyet címkézni szeretnél, például egy rendelés visszaigazolását.
  • A címke létrehozásához válaszd ki a beérkezett üzenetek felett található eszköztárból.
  • Ha egy teljesen újat szeretnél indítani, válaszd ezt a lehetőséget a megjelenő menüből.
  • Egyszerűen csak írd be az új címke nevét oda, ahol azt kéri. Ha sok címkéd van, és szeretnéd rendszerezni őket, akkor érdemes a „Embed this label under the next label” (Ezt a címkét a következő címke alá ágyazni) opciót használni. Csak nyomd meg a „Létrehozás” feliratú gombot.
  • Amint létrehozol egy címkét, az oldalsávban megjelenik a címke linkje.
  • Az oldalsávban a címke neve fölé kell mozgatni a mutatót, hogy láthasd a teljes tartalmát. Mellette egy apró lefelé mutató nyíl fog megjelenni. Ha kiválasztod, egy legördülő menü jelenik meg.
  • A felugró menü legvégén található a címke színének megváltoztatására szolgáló lehetőség. Sokan képesek lesznek gyorsan átfutni a kategóriákat a címke Mellette egy apró lefelé mutató nyíl fog megjelenni. Ha kiválasztod, egy legördülő menü jelenik meg.
  • A felugró menü legvégén található a címke színének megváltoztatására szolgáló lehetőség. Sokan képesek lesznek gyorsan átfutni a kategóriákat ahelyett, hogy elolvasnák a nevüket.
  • Ugyanebben a táblázatban módosíthatod a mappa megjelenésének ütemezését. Ha bejelölöd a Megjelenítés feliratú négyzetet, akkor mindig megjelenik a bal oldali navigációs sávban. A címke teljesen elrejthető, vagy csak akkor jelenik meg, ha az üzenetet még nem olvastad el.

 

 

Érdekelhet még

betűtípus választása

Betűtípus Választása

Publikálta - 2022-08-28 0
Gondolja újra, ha eddig azt feltételezte, hogy csak a grafikai szakemberek tudják értékelni a különböző betűtípusokat. Akár egy ajándékba szánt…
meghatalmazás

Meghatalmazás Írása

Publikálta - 2022-08-11 0
Egyszerűen fogalmazva, mi is az a meghatalmazás? A meghatalmazás egy harmadik személyt hatalmaz meg arra, hogy hivatalos vagy nem hivatalos…
böngészési előzmények törlése

Böngészési előzmények törlése

Publikálta - 2022-09-20 0
Törölje a böngésző előzményeit, ha nem szeretné, hogy a számítógépét használó többi felhasználó lássa az Ön által meglátogatott webhelyeket. Jelentkezzen…
Elittárs adatlap

Figyelemfelkeltő Elittárs adatlap

Publikálta - 2023-04-17 0
Azért jutottál el idáig, mert regisztráltál a Társoldalra, és átnézted a Partnerjelöltek profiljait. De hogyan tudod profilodat kiemelni a tömegből?…
hirdetést létrehozni az Instagrammon

Hirdetést létrehozni az Instagrammon

Publikálta - 2023-07-20 0
Célod a webhely forgalmának vagy a videómegtekintések számának növelése? Van egy hasznos mobilalkalmazásod, de nem sikerült elérned a célközönséget? A…