play áruház

Play Áruházból játékok letöltése táblagépre

680 0

A testreszabható okoseszközök fejlesztése korunk egyik legjelentősebb eseménye. A Google Play Áruházban az Android-felhasználók alkalmazások, zenék és könyvek széles választékát, valamint szórakoztató lehetőségeket, például játékokat találhatnak és tölthetnek le.

  1. Ha rendelkezel mobilinternettel vagy wifivel akkor kapcsold be a tableteden. Ugyanis internet – hozzáférés nélkül semmit sem fogsz tudni letölteni.
  2. Győződj meg róla, hogy rendelkezel google fiókkal. Ha még nincs akkor a beállítás menüben válaszd ki a fiókok lehetőséget, adj hozzá egy új fiókot és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez a ‘művelet’ pár percet vesz igénybe.
  3. Az alkalmazásaid között keresd meg a Play Áruház ikonját. Kattints rá és fogadd el a feltételeket. Ha további lépések szükségesek, kövesd az utasításokat!
  4. Ezután válaszd ki a játékok fület. A play áruház kezdőképernyőjén, legfelül fog elhelyezkedni. A legújabb verzióban pedig az alkalmazások, filmek, zene és könyvek gombok mellett találod.
  5. Keress! Ha már tudod a játék nevét akkor a  jobb felső sarokban lévő nagyító segítségével rákereshetsz. Ha esetleg nem jut eszedbe a neve, vagy csak keresgélnél akkor nézd végig az ajánlatokat.
  6. Húzd! A képernyő balra húzásával gyorsan elérheted a legújabb és legnépszerűbb lapokat, valamint a legjobban kereső és legnépszerűbb opciókat. Ha az összes lehetőséget szeretnéd megtekinteni, húzd a képernyőt jobbra az első oldalra.
  7. Böngéssz! Ha megtaláltad a kívánt játékot, kattints rá, hogy többet tudj meg róla, és nézd meg, hogy a leírás vagy a felhasználói vélemények felkeltik-e az érdeklődésedet.
  8. Nyomj rá a telepítés gombra, és fogadd el a feltételeket.
  9. Várj. A játék megvásárolható a Store-on keresztül, és ha megvásároltad, automatikusan letöltődik és települ a készülékedre. A folyamat befejeztével egy értesítés jelenik meg az értesítési területen.
  10. Lépj ki az alkalmazásból.
  11. Keresd meg a játékot az alkalmazásaid között, és jó kikapcsolódást.

 

Érdekelhet még

iwiw profil törlése

Iwiw profil törlése

Publikálta - 2023-01-04 0
Szándékodban áll megszüntetned az iWiW használatát? Néhány kattintással törölheted profilod, ha úgy döntesz, hogy nem kívánsz többé tagja lenni ennek…
Youtube videó letöltés

Youtube videó letöltés

Publikálta - 2022-07-18 0
Hogyan tölthetsz le zenéket  a YouTube-ról, könnyen követhető lépésekre bontva. Készítsen másolatot a letölteni kívánt YouTube-videó weboldalcíméről (URL). Kattintson a…

képernyőfotó készítés

Publikálta - 2022-07-20 0
Hogyan lehet pontosan képernyőképet készíteni a Windowsban? Képernyőfotó készítése ésszerű idő alatt lehetséges, és az ebben a bejegyzésben felvázolt megközelítés…
húsvéti locsolkodás

Locsolkodni

Publikálta - 2023-03-18 0
A vízzel való locsolás a keresztség jelére és tartalmára egyaránt utal, és ősi asszociációkat mutat az emberi történelem előtti termékenységi…